heeoooo28.6.2018 20:57
1/10
Jätkä josta oon tykänny 9 vuotta just snäppäs mulle

Sydän hyppäs kurkkuu ku näin sen nimen mun näytöllä. Mut anyway se ei ollu se pointti.

Tää juttu siis menee niin et ykkäsluokalle kun menin nii näin sen sillon ekan kerran. Vitosluokalla olinkin sitten aika tosi lääpälläni siihen, ja se tietää sen. Sen mennessä yläasteelle ne tunteet hiipu. Mut nyt 5 vuotta siitä kun viimeks puhuin sille alotettiin samassa kesätyöpaikassa. En hirviästi puhunu näitten kolmen ja puolen viikon aikana sille mut aina näki sivusilmällä et se nauro mun ja mun kavereiden jutuille enkä kestä kuin hotti se on. Ja en tienny tykkääväni siitä enää. Mut sit kun näin sen taas, tajusin että en oo näiden 9 vuoden aikana tykänny kenestäkään muusta. Eilen sit työt loppu ja uskaltauduin laittaa sille snäpissä jotaki. Yllätyin et se vastas.

Ja nyt mietin tässä et mitä sille voi jutella näin 5 vuoden jälkee ilman et kuulostan säälittävältä. Oisko kellään sosiaalisemmalla ja vähemmän ahdistuneella ihmisellä heittää vinkkejä?

Ja btw, en välttämättä mitään parisuhdetta hae. Tää kuulostaa tosi oudolta luultavasti mut en usko voivani olla kenenkään kanssa yhessä ennenku opin pitämään itestäni.Mut haluisin olla taas tän jätkän kaveri.

Ja jos joku miettii miks kysyn tällästä demissä. Oon vaan tosi tosi epätoivonen enkä halua puhua mun kavereille tämmösistä asioista