nady23.10.2016 9:58
1/2
Jätkä ehdotti että se tulis mun luo ja katottais leffaa ja hengailtais: mitä vastaan??

Äääk kaipaan teidän apua demut! Yks jätkä (sanotaan vaikka herra A) laittoi mulle tossa viestiä ja ehdotti että tulis tänään mun luo ja katottais leffaa ja chillailtais. No ei siinä muuten mitään, mut tiedän että sillä on enemmänkin tunteita mua kohtaan ja se haluis enemmäkin mut mulla taas ei oo sitä kohtaan mitään sen enempää tunteita - tosi mukava ihminen kyllä mut that's' it. Ollaan tunnettu nelisen vuotta ja vietetty aikaa melko paljon yhdessä, kerran ollaan taidettu pussailla (tosin molemmat oli melko sekaisin silloin) mut muuten meidän välit on pysyny melko kaverillisina. Tää herra A on vähän väliä aikaisemminkin kysellyt että haluanko nähdä sen kanssa joskus kahdestaan, mut aiemmin oon keksinyt aina tekosyitä miksi en voi nähdä, ja ollaan yleensä nähty ainoastaan silleen että on ollut enemmänkin porukkaa paikalla.

Tässä on myös sellainen tilanne, että on olemassa myös herra B ja herra C, ja nää on siis kaikki kolme keskenään kavereita.. Herra B:n kanssa meillä oli alkuvuodesta hieman juttua, sit oli puolisen vuotta sellainen ajanjakso ettei oltu ollenkaan missään tekemissä, mut nyt ollaan taas lähiaikoina nähty sillointällöin. Itse asiassa nähtiin just perjantaina ja eilen tekstailtiin. Pelkään että jos tää B saisi tietää että A on ollut mun luona, nii onnistuisin pilaamaan vähäisetkin mahikset sen kanssa. Vaikka ei tehtäisikään oikeasti mitään muuta tän A:n kanssa kuin jauhettaisiin paskaa ja katottais leffaa, niin aika helposti tollaset jutut pääsee leviämään hieman muunnellussa muodossa ja voi saada väärän käsityksen..

Sit on myös herra C, jonka kanssa mulla oli joskus vuos sitten nelisen kuukautta juttua, mut nykyään ei olla juurikaan missään tekemisissä. Tää A ja C on keskenään tosi hyvä frendejä, kun taas A ja B oikeastaan enemmänkin hyvän päivän tuttuja/ei ihan niin läheisiä kavereita. Sinänsä mua ei kiinnosta tän C:n mielipide vaikka se saisikin tietää et A on ollut mun luona, mut en kyllä siltikään haluaisi että sen korviin kantautuu tieto että oon A:n kanssa enemmänkin liikkunut.

Kuulostan varmaan ihan hirveeltä lortolta tän tekstin perusteella :DDD Normaalisti koitan välttää säätämästä sellaisten kanssa jotka kuuluu keskenään samaan kaveriporukkaan, mut en tiedä et miten täs on näin käynyt.. Oon aika tarkka maineestani, enkä halua että perättömät jutut lähtee leviämään :D

Eniten mua nyt huolettaa et B saa tietää asiasta ja sen mielenkiinto lopahtaa jos saa tietää että ollaan oltu A:n kanssa kahestaan mun luona, vaikkei mitään sen enempää tapahtuisikaan. Mitä mieltä olette; päästänkö tän A:n nyt sit kuitenki mun luokse vai olisko parempi etten päästä? Oon hirvees darras ja en todennäkösest jaksa tehdä tänään mitään muuta ku makoilla sohvalla, et jutteluseura sen puoleen kyllä kelpais :D Olis kyllä muutenkin kiva nähä ton kanssa ja vaihtaa kuulumisia kun e olla vähään aikaan nähty, ja ollaan me kuitenkin melkein viis vuotta tunnettu ja näin, eli kyseessä kuitenkin on suht läheinen ihminen mulle.

Toisaalta mua kyl kans pelottaa et jos se alkaakin ehdottelemaan ja yrittämään mun luona jotain enemmänkin kuin leffan katselua.... Ääk