NIPSUTIN29.6.2017 20:43
1/2
Jätkä ahdistaa, helppiä?

Jotenkin tosi vaikeeta ylipäätään päättää et kuuluuko tää keskustelu tähän aiheeseen, mutta: on yks jätkä, jost tykkäsin n. 2 vuotta ja hän tiesi täst erittäin hyvin. Nyt viimesen vuoden aikana hän on monesti pyytäny herui tmv. viimeeks vissiin kaks viikkoa sitten,ja jos en oo laittanut, niin hän suuttuu ja estää mut esim snäpis (ja tämä ei siis todellakaan ole maailmanloppu), mutta mä tiiän, et hän on tehny tätä aivan samaa monille muillekin tytöille, myös mun kavereille.
Tämän vuoden puolella tällä kyseisellä jätkällä oli joku ns. kausi, jolloin hän muutaman kerran löi mua esim. nyrkillä olkapäähän/käteen ja niin kovaa, että se oikeesti sattus. Kerran menin mun kaveriporukkaan, jossa tää jätkä oli myös ja moikkasin kaikkia & sit jotain heitin jalkaa (missään vaiheessa ei meinannut osua kehenkään) ja tää jätkä potkas mua mahaan.
Mitä mä voin tehdä, kun tämä jätkä on mun kanssa samalla luokalla ja tuun näkemään häntä viel vähintään 2 vuotta. Ahdistaa jotenkin tositosi paljon, koska pelkään, et hänelle tulee uudestaan sellanen ajanjakso, jossa hän esim taas lyö mua.
En aio kertoo mun vanhemmille/ muille aikuisille, koska en oikeesti jaksa selvittää tälläsiä ahdistusjuttuja kenenkään aikuisen kanssa.
Erittäin sekavaa, mut toivottavasti jostain löytyy auttavia ihmisiä! <3