Anette696.4.2018 17:09
1/3
Jännä tilanne jätkän kanssa

Elikkäs tykkään yhdestä jätkästä ja kuulemma hän minusta ja meillä on jotain säätöä nytten uudestaan,meillä oli ennen joo kans mutta päätettii sitte olla vaan kavereita.

Yhtenä iltana alettiin puhuu kunnolla pitkästä aikaan ja puhuttiin siitä että ois kiva olla taas enemmän tekemisis ja hän sanoi että hänellä on vieläkin vähän tunteita mua kohtaan ja mulla häneen ja sanoin kans siitä hänelle. puhuttiin myös siitä että voitaisko me olla enemmän ku kavereita ja kummatki haluttiin taas meijjän välille jotain juttua.

Ja sitten joku toinen ilta puhuttiin yöhön asti kaikkee ja minulla oli hyvä fiilis hänen ansiostaan ja hän sanoi mulle että olen todella hyvännäköinen muijja ja mukava ja että meijjön pitäs nähdä joku kerta kahdestaan.

Hän sitten laittoi mulle koko ajan snäppiä ja sit snäpättiinki siin tauotta ja sanoin häntä ihanaksi kun hän sanoi mulle kaikkee kauniisti ja söpösti ja sitten hän kysyi että tarkotatko tuota niin sanoin että todellaki ja hän sanoi että minäkin olen ihana. Ja hän laittoi sitten mulle jotain ja sanoin että hän vissiin on hyvällä tuulella ja kysyin että mistäs se johtuu ja hän sanoi että minusta. sitten hän siis yhtäkkiä vaan laittoi että se haluis mut ja olla munkaa ja sanoin myös että minäki sen ja sit puhuttiin että meidän pitäsi olla eka tekemis kunnolla mitä ku vaan puhutaan puhelimella ja olin samaa mieltä ja näin.

Mutta ei moikata tai puhuta koulussa oikeestaan vaan katsotaan toisia silmiin pitkään. kun koulussa on paljon porukkaa ja häntä kuittailaan minusta koko ajan minulle hänestä joten ei haluta mitään jäätävää soppaa taas kun viimeksikkin siinä tapahtu niin ja menen oikeestaan lukkoon kun tykkään hänestä niin en kehtaa koskaan mennä puhumaan hänelle jos siinä on muitakin ja luulen että hänellä on sama juttu.

Meillä siis on yhteisiä kavereita ja he sanovat että kun jos sille menee eka puhuu niin sitten hänkin alkaa puhumaan. Tässä ei varmaan muuten ois mitään ongelmaa jos nähtäis kahestaan ja voitais puhuu ihan rauhassa niin kummatki ei ois iha lukossa mutta haluttais nähdä mutta kummallakin on kaikkee niin ei oikeen ehitä nähdä,viimestään kesällä kun meillä ei oo mitään niin voidaan nhä. Mutta siis nyt meillä on ollut hiliasta. Niin en tiedä mitä teen että voisin esim mennä puhuu sille koulussa ilman että tulee sellainen akward tilanne ja näin.

Ja minulla itselläni on huono itsetunto ja olen ajatellut että mitä jos kun se tutustuu muhun vielä enemmön niin jos hän ei tykkääkkään minusta. Kaverini sanovat että olen todella ihana ihminen ja he eivät näe vikaa minussa ja monet pojat sanovat mulle että olen hottis ja näin mutta ku en itse tunne niin ja pelkään että he eivät oikeesti ole sitä mieltä tai että kun he ovat alkavat olemaan enemmän kanssani että he hoksaisivat kuinka ruma olen tai jotain. Niin en nyt tiedä mitä tekisin että meijjän juttu ei kylmettyisi. Tästä tuli aika pitkä teksti mutta toivon että joku ymmärtää tästä edes jotain ja osaisi antaa neuvvoja😅