_Outoihminen_1.4.2018 11:45
1/3
Itken joka päivä vanhempieni takia D:

Itken melkeen joka päivä mun vanhempian takia, ei siis niin että ne olis kuollu tai heille olis muuta käynyt mutta kaikki vähänkin loukkaavat kommentit heiltä menee niin pahasti tunteisiin että huhhuh D: Meidän perhe on siis ihan ehjä että mun molemmat vanhemmat kyllä asuu mun kanssa, ja kaikki on muutenkin hyvin, mut jotenki tuntuu vaan niin pahalta joa jompikumpi sanoo jotain pahaa musta tai jostain mitä oon tehny tai sanonu. Ensimmäisen nyt tulee mieleen äskeinen kommentti jonka takia loin tän koko käyttäjän itseasiassa ja tän keskustelun.

"Laiska" mun isä sanoi mulle koska en halunnut kävellä kaverin luota kotiin (asuu n. 2,5km päässä) koska mulla on huono olo menkkojen ansiosta. Naurahdin sille aluks mutta samantien lähdin omaan huoneeseeni ja purskahdin itkuun :/

Toinen joka on jääny tosi pahasti mieleen on kerran ehkä n. Puolitoista vuotta sitten kun kysyin äitiltä saanko/voinko leipoa keksejä ja se sanoi että "Ehkä sun kannattais ennemmin mennä lenkille kun leipoa keksejä" tätä oon miettinyt monet kerrat sen jälkeenkin, enkä sit kyllä ton jälkeen todellakaan niitä keksejä leiponut. Kyllä mä tiedostan että oon ylipainonen, mutta mulla oli kaikki asiat sillonkin hyvin ja harrastin kyllä jossainmäärin urheilua. (Hehe)

Sit kaikki muut kommentit mun painosta ja laiskuudesta.

Se menee melkeen aina niin että ensin naurahdan sille jutulle ja sen jälkeen meen niin nopeasti ku pystyn mun omaan huoneeseen ku en pysty olla itkemättä ku tuntuu niin pahalta, mut se menee kuitenki hetken päästä ohi.

En tiiä mitä yritän tässä kysyä

Onko normaalia?
Pitäiskö mun vaan olla välittämättä?
Onko vika mussa vai mun vanhemmissa vai molemmissa vai ei kenessäkään ja oon vaa heikko?

Kertokaa en ymmärrä miks loukkaannun niistä niin paljon :/ Vai onks se vaan tää ikä?