Tarviinapuapliis5.5.2018 18:46
1/4
Isän agressiivisuus ja pelko häntä kohtaan

Mun isä on yleensä tosi vaihteleva mielialaltaan. Joskus se on olevinaan niin "perfect dad" ja sit taas joskus se tiuskii pikku asioistaki ja raivoo. Se on tosi äkkipikainen ja sillä ei oo todellakaan hyviä hermoja. Aina ku se menee kauppaan niin sen kauppareissun jälkeen kuulee melkein joka ikinen kerta kuinka sillä on taas ollu sanaharkkaa jonku kans.joskus jos se sanoo sitte oikeen ilkeesti nii äiti kyllä sanoo sitte vähän.
Mä en tiiä miten mä suhtautuisin iskään enään ku pitää aina arvailla millä tuulella se on, nii oon päätyny vastaamaan sille (aina ku se on huonolla päällä) silleen et sanon vastaan ja sitte siitä on vaan tullu enemmän raivoomista koska uskallan sanoo sille vastaan ja jos se ei keksi mitään nii sitte se raivoo.

Anyway, tästä päivästä siis: äitillä on iltavuoro juurikin nyt eli se on 3-23 töissä. (Yleensä kun äiti on töissä mä joudun kattomaan mun pikkusiskoa, (sanotaan vaikka enni) (2v) samalla ku se vaan kattoo telkkaa ja porsastelee. Oon sanonu tästä äitille mut äiti sanoo että kyllä sä sen ennin voit alas viedä isille mutta ei iskä kuiteskaa katto sitä vaan tyrkkää sen todennäköisesti mun isosiskolle tai mun veljille). Aikaisemmin päivällä se oli hyvällä tuulella ja vitsaili ja sillee, oli taas se "perfect dad". Mut iltapalalla mun sisaruksilla oli ilmeisesti jäänyt kamat vähän levälleen keittiössä (ei todellakaan mitenkään pahasti; juusto pöydällä ja leikkuulauta pesemättä). Ne olis laittanu ne sitten ku ois syöneet. Laitoin sitten ennille iltapalaa ja annoin banaania. Sitten halusin mennä peseen mun naaman, joten jätin sen banaanin siihen pöydälle mun pikkuveljelle, että se sitte antais lisää banaania sille. Noh, kun olin pesemässä naamaa ylhäällä niin yhtäkkiä vaan rupeen kuuleen kun iskä raivoo ihan kunnolla.
Se huus että mitä helvettiä tää oikeesti on kaikki kamat levällään mitä vittua, sitte kuulin kuinka se paisko ihan kunnolla tavaroita (myös mun isosiskoa päin joka tuli korjaamaan niitä). Iskä raivos jopa mun pikkuveljelle niistä banaaninkuorista jotka se ois vienyt heti kun on syöny ja heitti neki päin seiniä. Menin hakeen ennin ylös ns. Turvaan ettei se opi mitään. Mut iskä tuli riuhtaseen sen mun sylistä ja vei alas huutojen kera, kuinka aina "jätetään kaikki paskat lojumaan ja ei mitään helvetti tehdä ja kaikki levällään vittu". Ja sitte raivos että huomenna ei saa mennä tekeen Aamu-ja iltapalaa, ei mitään.
Enkä aio todellakaan mennä alas syömään tai tekemään mitään huomenna, saa sitte iskä itte selittää äitille miks kaikki lapset pelkää ja on suuttunu isille eikä uskalla tulla alas.

Mä en oikeesti tiedä mitä mä teen. Mä oikeesti pelkään mun isää, se on ennenkin hermostunu ja heitellyt tavaroita. Mä pelkään sitä oikeasti.
Mitä mun pitäis tehdä pliis auttakaa!!!!

Ja siis vielä että ei iskä alista mun äitiä tai mitään ne on ollu yhdessä 18 vuotta onnellisesti.

Mua pelottaa herätä.