supersieniagentti25.5.2017 20:40
1/4
Isä ei aio tulla ylioppilasjuhliini

Laittoi äsken viestiä, jossa kertoi, ettei kykene tulemaan ylioppilasjuhliini. Syynä erimielisyydet äitini kanssa. Vanhempani ovat siis eronneet ja asun äitini luona, missä juhlat myös järjestetään.

Tuntuu niin pahalta. Isän ja mun suhde on aina ollut vaikea ja kiusallinen, mutta aina on silti käyty ja soiteltu edes juhlapäivinä, käyn siellä veljeni kanssa joka joulu yms. En vaan yhtään uskonut että sillä olisi oikeasti otsaa tehä näin. Ei olla nähty nyt tänäkään vuonna kertaakaan, viimeksi siis jouluna.
Vaikka ei muuten hirveästi nähdä niin aina nää juhlapyhät ja syntymäpäivät ja semmoset saa toivomaan et ehkä meidän suhde vielä paranee ja saadaan asiat toimimaan.

Mun isä karkas aikanaan toisen naisen matkaan ja perusti uuden perheen, minkä seurauksena mulla on kaksi velipuoltakin. Oon aina tuntenu, et mut ja mun isoveli "vaihdettiin parempaan", alotettiin uudestaan, kun edellinen perhe "menikin pieleen".
Nyt kaikki noi tunteet tulee taas pintaan, tunnen itteni niin hylätyks, niin riittämättömäks. Jos se oikeesti rakastais muo, se laittais sen ja äidin tilanteen syrjään ja tulis käymään. Tilanne ei todellakaan ole sellainen, että he tavatessaan saisivat kohtauksen aikaiseksi, aina ennen ovat kyllä kyenneet käyttäytymään kunnolla, vaikka eivät ylimpiä ystäviä olekaan.

En jotenkin pysty puhumaan tästä kellekään varsinkaan tähän aikaan. Häpeän jotenkin tätä, ihan kuin se ois mun vika että mun isä on tollanen. Itkettää.