juujuujuu11129.5.2017 14:41
1/18
ilkeä ystävä (ERITTÄIN sekava selitys)

Elikkä oon nyt ollu parivuotta yhen tytön kaveri ja se kohtelee mua ihan järkyttävällä tavalla,mutta tähän ei auta vaan sen "jättäminen" koska se osaa tehä elämästä ihan helvettiä sillon ku se kokee että sitä uhataan. Aaattelin kirjottaa tähän esimerkkejä niin te ymmärtäisitte ehkä paremmin mitä tarkotan.

se aina haukkuu ihan yhtäkkiä kuulma "vitsillä"

mä: ...niin sit aattelin laittaa sellasen punasen mekon.
se: No sithän sun kaikki läskit pursuaa sieltä, et sä osaa valita sellasta istuvaa
mä: no osaan mä nyt ehkä sen verran kattoa
se: no et ikinä isaa, muutenkin mekot sopii vaan sellasille tosi kauniille
mä: no kiitos vaan
se: no en mä siihen voi vaikuttaa, kuhan sanoin vaan. Ei tarvi ottaa kaikkee niin tosissaan.

suuttuu jutuista mistä ihan oikeesti ei vaan voi suuttua.

mä: ostin uuden kynsilakan
se: MITÄ VITTUA SÄ AINA TUHLAAT SUN RAHOJA TOLLASEEN TURHAAN PASKAAN, TEIL EI MUUTENKAA OO SITÄ NII PALJO JA SIT KÄYTÄT SUN ÄIDIN ANTAMAT TOLLASEESEEN!
mä: hei rauhotu, ei tarvi suuttua :o
se: no en mä suuttunu, en vaa jaksa ku aina tuhlaat turhaan paskaan, kuha sanoin vaan

Ja siis noi tilanteet ei oo sellasii et mä ottaisin itseeni turhasta kun moni muukin on joutunu tollaseen tilanteeseen sen kanssa ja ollu ihan hämmästyneitä.

mun pitäisi olla sen kanssa oikeasti 24/7

jos en ole ollut sen kanssa nii seuraavana päivänä suunnilleen tällästä settiä:

se: no mitäs sä sit eilen oikee teit
mä: no en mitää ihmeellistä
se: makasit sohvalla vaik oisit voinu olla mun kanssa :(
mä: halusin pitää sellasen kotipäivän, oli vähä väsynyt olo
se: no yleensä silti tullaan ulos, ehkäpä sua väsyttää jos et nosta sun persettä sohvalta
mä: no oon ollu sun kaa melkee koko viikon et eikai se yks päivä nyt haittaa
se: *ulinaa siitä miten hän on joutunut yksin ahdistuksen pyörteissä olemaan koko päivän kun minä en tullut auttamaan ja olin taas itsekäs*

ja mun pitäisi kytätä koko ajan ettei sillä varmasti ole mikään hätä

Olin puhunu koko päivän puhelimessa sen kanssa mutta sitten aattelin mennä lenkille ja puuhata omia jne, joten en vastannut viesteihin kahteen tuntiin. Noh kyseinen neiti esti mut niin etten voinut ees sitten laittaa sitä viestiä ja se esto pysyi siellä sitten koko viikonlopun. Ja sitten vikinää siitä miten en ikinä vastaa jne ja olen itsekäs ja minua ei kiinnosta meidän ystävyys kuulma. Ja sitten pitää lohduttaa.

kaikki liittyy aina siihen. Aina jos sille on tapahtunut joku maailman pienin asia niin sitä jankataan sitten ihan oikeasti se koko päivä ja sitä käydään läpi koko ajan uudestaan samalla kun hän huutaa "SULLA EI OO IKINÄ OLLU TÄLLÄSTÄ ET SÄ VITTU YMMÄRRÄ" ja jos koittaa vaihtaa aihetta ilosempiin juttuihin niin "SÄ ET VITTU KOSKAAN KUUNTELE SUA EI KIINNOSTA IKINÄ" ja siis minä ihan oikeasti hymysuissa koitan tukea ja auttaa ja saan noita vastaukseksi jos koitan auttaa pulman ratkaisussa.

ja sitten jos minä kerron ongelmasta niin se ihan oikeasti suuttuu ihan helvetisti.
"NO MITÄ VITTUA SÄ TEET NOIN MÄ KOITIN VAROTTAA"
"NO IHAN OMA VIKA HAAHAAHAA" (ihan oikeasti saattaa sanoa noin)
"SIIS VITTU EIKÄÄ TOSI ISO JUTTU! OOT NIIN DRAAMAQUEEN" tää vastaus loukkaa aina ehkä eniten

jos kerron jostain riidasta mikä mulla on jonkun kanssa ollut nii vastaukset on tyyliin:
"NII MÄKI OON SANONU SULLE MITEN VITUN ÄRSYTTÄVÄÄ SE ON KU TEET NOIN!!"
"HUOH OOT NIIN HIIRI ET IKINÄ PUOLLUSTA ITTEES! HIIRI HIIRI HIIRI" (siis ihan oikeesti nää jutut aika uskomattomii nyt kun aattelee :D)
"NO MUN MIELESTÄ SE OLI IHA OIKEESSA" (siis ihan ok olla erimieltä mutta jos juttu on se että joku on haukkumut minua tyyliin ja hän iha tahallaa haluu loukata lisää sanomalla noi)

ja sitten se fakta että se puhuu musta paskaa koko ajan. ja on aina puhunutkin. ja siis se on itkien pyytäny anteeks niitä, mutta sillonkin se on ollut sitä "oon niin kauhee ihminen :((( mua masentaa miten oon voinu tehä noin:(((" siis käntää senkin itteensä tollalailla ja tekee itsestään sellasen "uhrin" (vaikee selttää toivottavasti tajuutte" ja siis se ihan oikeesti aina LUETTELEE kaikki ne asiat mitä se on musta puhunu kuvien kera.

se: nii sit tostaki kuvasta sanoin et kuinka läski sä oot. OON NIIN HIRVEE IHMINEN :(((
mä: joo mä en halua kuulla noita juttuja
se: no mut haluun et tiiät totuuden :(

ja siis niitä juttuja oli sen verran että sillä meni paripäivää et se sai ne kaikki selitettyä. Arvatkaa miltä tuntuu kuulla että kaveri on kertonu sun kaikki intiimiasiatkin eteenpäin ja et oot sen mielestä ruma, läski, tyhmä, nolo. Sain siis perjaatteessa listan kaikista mun vioista. Tuntuu paskalta ees ajatella niitä juttuja.

ja siis kun noitten juttujen kuulemisen jäljee käyttäydyin vähä kylmästi sitä kohtaan niin

se:oot tosi outo ja töykee EN MÄ SIT OO SUN KAVERI JOS AIOT KÄYTTÄYTYÄ TOLLALAILLA!

ja siis aina kaikkien "riitojen" jälkee se tosiaan jankkaa niin kauan että se estää puhelimessa ja sit parin päivän päästä

se: sua ei kiinnosta meidän ystävyys. musta tuntui todella paskalta kun et pyydä anteeks

ja siis se riita saattaa tulla esim siitä että minä tykkään mansikousta ja se ei. ja se siis sitten oikeesti suuttuu siitä asiasta.

on myös todella ahne. suuttui kun ei tykännyt synttärilahjastani kun ei ollut tarpeeksi kallis ja ihan paska kuulemma ja sitten esti minut tuttuun tapaansa. ja itse sitten antoi parin euron lahjan mulle. Ei sillä että mua kiinnostaisi paljonko se lahja maksaa mutta jos mun pitäisi käyttää sen lahjaan 20e vaikka ei oo ittelläkää sen vertaa just sillon ja sitten suututaan kun käytän 15e, mutta ite kehtaa sit käyttää 2e mun lahjaan sen kaiken huudon jälkeen.

Tästä ihmisestä ei vaan voi etääntyä koska se tulee huutamaan ja itkee tutullensa (sille kenen kanssa se musta paskaa puhuu) kuinka kohtelen paskasti ja hän ei ole tehnyt ikinä mitään väärää.

Se On rikkonu mun itsetunnon täysin. vielä kuukausi sitten syytin itteeni siitä että olen "ruma,läski,itsekäs paska" ja mä oon pilannu muitten elämän. en tiiä mitä tehä auttakaa :(