Tutturitari20.7.2017 11:42
1/18
Ikisinkun purkautuminen ja VINKKEJÄ mitä teen väärin ja miten löytää parisuhde

Mä olen siis kohta 24-vuotias ja oon melkeen suurimman osan ajasta ollut sinkkuna. Säätöjä on ollut muutamia kymmeniä tähän asti ja yksi parisuhde, mutta se oli jo tuhoon tuomittu hyvin pian. Oon kaikille kavereille aina se "sinkku-Liisa" jota yritetään parittaa kaiken maailman kissan ristiäisissä jonkun kanssa. Ihmiset tietää, että jos on juhlat, tulen sinne vuosi vuoden jälkeen aina ilman avecia, kun muut tulevat kumppaniensa kanssa. En oo omasta mielestäni nirso, tai siis ulkonäöllä ei oo juuri merkitystä, mutta luonne pitää olla just sellanen, kenen kanssa haluisin viettää loppuiän. Koska oon tällanen yksin viihtyvä ja viihdyn hyvin yksin, täytyisi ihmisen olla sellanen, jonka kanssa en kaipaa sitä yksinoloa vaan HALUAN olla sen kanssa ja mulla on hauskaa hänen kanssa, enkä ala kaipaamaan sitä sinkkuutta.

Etsin aina virheitä jos tapaan uuden ihmisen. En ulkonäöllisiä, mutta luonteen piirteissä. Jos yksikin asia arveluttaa niin jätän miehen kun nallin kalliolle. Milloin mies on "liian vilkas" tai "liian rauhallinen" tai "huumorintajuton" tai "liian komea" tai "liian sosiaalinen" tai "liian epäsosiaalinen" tai muuten vaan "liian erilainen".

Nykyään en enää edes treffaa ketään, koska pelkään, että taas turhaudun omiin ajatuksiini. Musta tuntuu, että jossain sisimmässä etin jotain täydellistä miestä, vaikka ei sellaista todellakaan ole. Ja vaikka hyvin tiedostan ystävieni parisuhteet, kellään ei ole täydellistä miestä, mutta itse kuitenkin yritän muka sellaista etsiä.

Missä te ootte tavannut miehenne? Kun tapasit hänet, huomasitko hänessä heti huonoja puolia? Jos huomasit, annoitko ns. huonojen puolien vaan olla? Oliko sulla jotain ennakkoluuloja miestä kohtaan, mutta ennakkoluulot hävisi?

Nyt vinkkejä mitä teen väärin ja mitä mun pitäisi ajatusmaailmassani muuttaa, että tässä elämässä joskus jonkun löydän ja saisin mukuloita ennen ku olen 30?