Qualitymonkey16.5.2017 15:20
1/7
ikävä baee :(

Siis ikävä ihastusta D: Ei oo siis kumppani. En oo koskaa puhunu sen kaa mut näin sen viime viikonloppuna ekaa kertaa mutta ei siis olla varsinaisesti puhuttu ikinä :D oltii vaa kaverin kaa kattomas yhtä krhm näytelmää jossa se oli.

Ja tiesin että ei ois pitäny mennä näkemään sitä irl D::: Koska nyt ikävöin sitä enemmän ja oon rakastuneempi kuin koskaan. Hommahan meni siis niin, että ihastuin siihen jo viime lokakuussa silleen vähän ja sit välillä en aatellu sitä ja pikkuhiljaa se alko voimistumaan vaikka en nähny sitä irl. Nyt sit täs oli jo muutama viikko ennen sen näkemistä ollu sellasta et se alko voimistuu ja aloin hitaasti tykkää siit enemmä mut sit taas välil oli paljon muitaki mieles et en todellakaa mitenkää ollu rakastunu siihe vielä siin vaihees vaa tosi ihastunu vaa. No sit koitti se päivä ku lähettii kaverin kaa kattoo sitä näytelmää ja saatana sinnehä meni sit kaikki ajatukset muista ihastuksista ja siit lähtie mieles pyöriny vaa tää yks. Siit lähtie oon aatellu sitä koko ajan, ikävöiny, en oo pystyny keskittyy, ollu lähes olematon ruokahalu koko ajan, ja käsittämätöntä sydämentykyttelyä ja kihelmöintiä ja värinää kropassa ja jalat ja kädet menee ihan tasasin väliajoin ihan veteliks. Siis silleen niihin tulee se hassu tunne vähän sama ku on perhosii vatsas mut se on vaa käsis ja jalois :Dd adrenaliini?? :D tää on niinku ihan ihmeellisen outoa. Tuntu että sillä sekunnilla ku näin sen mun ihastuksen ja ainaki viimestää ku astuin ulos teatterist ni aloin rakastuu siihen ihan tosissani. Karsee ikävä ja yyh en tykkää täst tunteesta tai tästä tilanteesta yhtään.

Niin se asuu siis kai n. 150 km päässä musta että en oikeen voi tehä mitään asialle että saisin sen itelleni :D tai voin toki mennä sinne uudestaan mutta en ihan heti oo pääsemässä rahankaan takia esimerkiks. Ja en tiedä missä tulisin näkee sitä sit uudestaan, ehkä jos on jtn näytelmiä mis se ois jne. Mut sit mun pitäs mennä puhuu sille, koska viimeks olin idiootti enkä menny ku en uskaltanu. Tosin en tiiä mitä siinä vois edes sanoo... Jtn "moi hyvä näytelmä oli juu" ja siinä se :D nyt tää on sit vaa hirveetä ku on ikävä ja jotenkin niin rakastunu ja en tiedä mitä tehä ku en voi tavallaan saada sitä :/ mut se auttaa kyl ikävään et aika kuluu koska eniten sekasin mä olin heti seuraavana päivänä ku olin taas kotona. Ku sillon tavallaan on niin tuoreena mielessä se juttu ja tuntuu heti kauheelta et onkin taas yhtäkkiä niin kaukana siitä. Nyt oon jo muutaman päivän jälkeen tottunu siihen että se on siellä ja mä oon täällä ja en voi muuta kuin olla etänä rakastunut siihen :D kaikki ois hyvin jos edes tunnettais mut ku ei. Oli sit pakko mennä tällä tavalla rakastumaan vaikka ei olla puhuttu koskaan :/ mitä mä teen nyt D: