Helmikatariiina17.7.2018 21:25
1/6
iiiikkks!!! ihanin suudelma ikinää

Omg ette arvaakaan mitä tapahtu???!

Oon ollu ny neljä viikkoo (vähä yli) Pohjanmaalla, vaikka asunkin virallisesti pääkaupunkiseudulla.
Mun iskä siis asuu täällä.

Noniin tarina alkaa siitä et olin ollu just joku 2viikkoo täällä (asutaa iha korves), ja mul oli aika tylsää. Nohh meijän talosta jonku 2km päässä asuu sellane perhe, jossa on mua vuoden vanhempi SUUUUPER komee poika, mut en oo ikin tutustunu siihe ku ei mul oikeen oo kavereita täällä. Noh sit olin mun pikkuveljen kans pyöräilemässä tos 4,5km päässä tän tuppukylän "keskustas" jos on just smarket ja joku baari ja puisto ja koulu lol. no sillä on mopokortti ja mentii mun veljen kans johonki leikkipuistoo ja klo oli tyylii 23.00 ja yhtäkkii nähtii sellane mopopoika jengi koulun pihal. si ne tuli sinne puistoo ja huuteli meille just jotai et "moi minkä ikäsii ootte" ja sit se yks äijä kuka asuu lähel mua (sanotaa vaik Jesse) nii sano vaan et noi on Matin lapsii (eli mun isän mut vaihoin nimen XDD)

No ne tuli siihe juttelee jotai parasta paskaa yms yms ja Jesse sano et pitäis hengata koska vaikutetaa kivoilt. Mu veli oli kyl aika hiljane siinä mut kyl seki jotai puhu.

Sit ku kello oli joku vähä yli keskiyön nii Jesse sano et se voi tarjoo kyydin mulle mut kieltäydyin kosk no mun veli ja mul oli pyörä. Se anto sen snäpin mulle ja ku pääsin himaa juttelin senkaa koko yön tyylii.


No sit vast viikon pääst nähtii seuraavan kerran ku se pyys mua ulos et mentäis kaksin. Yllätykseks se tuli hakee mua mopol ja arvatkaa ihmettelikö mun iskä ku ei mulla ollu tääl ketää frendei XDD???

No hengattii sit yhes päiväkodin pihas koko ilta, puhuttii jotai aivan tyhmää ja oltiin lähekkäi. Olin siinä kohtaa jo aika ihastunu tähä äijää ja näi...
Jesse heitti mut kotii, ja meijän pihas se yhtäkkii hyvästellessä sano, et oon tosi kaunis ja ihana. Se otti mua kädestä kiinni, veti lähemmäs, silitti mun hiuksii ja leukaa ja suuteli sillee hennosti. Olin aluks tosi hämmentyny siitä mut vastasin kuitenki. Se oli mun ja sen hetki!!

Ollaan nyt sit nähty aika paljo ❤️❤️ ahhh pliis haluun fiilistellä niin kertokaas teidän täydellisiä pusujaa awss