meitsivain_13.6.2017 21:16
1/3
Ihastusongelma ja kaverin outo käytös

Elikkäs siis mun yks frendi tutustutti mut muutama viikko sitte poikaystävänsä kaveriin ja no ne kaks parittaa mua ja tätä jäbää iha kivasti (vouhottaa kokoajan siit mite söpö pari oltas ja jos istutaa jossai nii koittavat aina tönii sen mua päi). Jutellaa porukal snäpis ja siin ryhmäs on yks toinenki meiä kaveri ja ollaa nähty porukal muutaman kerra. Viimeks nähtii ilman tätä mun toista kaverii ja ku tää jätkä oli muualla hetken nii kaverini poikaystävä sano, että se jäbä on aika ujo, eikä tiiä mitä tekis mun suhtee mut ois kuulemma kiinnostunu. Mäki oon alkanu pikkuhiljaa olee aika kuses tähä jätkää mut ongelmana on, etten tiiä, uskallanko kysyä ku en oo varma pyörittääkö nää muut kaverit vaa jtn shippaussalaliittoo vai onks se oikeesti totta mitä ne mulle puhuu...

Sitten on tää toinen kaveri, sanotaan häntä ny vaikka Martaksi. Se ei siis viimeks päässy tulee ku nähtii jengil. Mut se siis aina on sanonu mulle olevansa yhä ihastunu eksäänsä ja sit se puhu siit välil siin meiä ryhmäs mut eilen se sit alko käyttäytyy tosi hämärästi ja tuli mulle juttelee jotaki, että käytti eksäänsä vaa keinona saada tää mun ihastus pois jaloista, koska se kuulemma oli ihastunu aiemmi tähä mun kaverii... Kysyin perusteita, että mistäs se sen tietää nii se sano vaa, että koulussa (ne on joissai samois valinnaisis ja mä oon siis eri koulussa ku ne) kuulemma tuijotellu aika usein ja jotaki, että sen vaa tietää?! Sit kysyin silt et onks se ite ihastunu tähä jäbään nii kuulemma ei... Sitte se alko sepaa jotai iha ihme juttui tyylii "en oo kyl ekana pöllimäs sitä sult mut yks mun kaveri tykkää siit nii se ehkä" mut sit ihmettelin, että eihä ketää voi pöllii jos ykspuoline ihastus kyseessä nii sit se eka höpis et voihan mut koht se sit selitti et se sen kaveri on nii outo ettei koskaa saa ketään?

Ihmettelin tolle mun kaverille sitä, että se on ainoo joka ihanku yrittää kääntää mun päätä ku muut taas vouhottaa siit mite söpö pari oltas nii se sano, ettei sil oo mitää sitä vastaa et mul ja täl jätkäl ny tulis jotaki..

Mut ihmettelen suuresti tota käytöst enkä nää ku kolme vaihtoehtoo tolle: 1) se pelkää jäävänsä yksin ku kavereillensa alkanu ilmantuu poikakaveriehdokkaita 2) se on ite kuitenki ihastunu/ollu ihastunu ja yrittää tehä mut mustasukkaseks 3) ei vaa jostai syystä tykkää siit jäbäst ja haluu ehkä etten mäkää pitäis

Sori jos oli sekava teksti, mutta apu kelpais... ku toi kaveri vaikuttaa puheidensa perusteella mustasukkaselt mut silti aina vakuuttelee ettei haluu ketään.. Nii en ny tiiä pitäskö kysyy tält jäbält sitku seuraavan kerran näkisin sitä, että tykkääks se musta vai pitäskö kysyy tält mun kaverilt sen käytöksestä vai annanko vaa olla? Ja tää jäbä siis vaikuttaa kyl munki silmii, että tykkäis musta (nauraa mun huonoillekki läpille, kohtelee mua jotenki paljon kohteliaammin ku muit ja kutsu mut mukaa yhtee juttuu joittenki random kaveriensa kaa ja sit se välil puhuu tosi vihjailevasti ja avautu mul yhest traumastaan yms) mut sit se välil kuitenki ignooraa snäpis esim nii en sit tiiä... Ja sitku se tosiaan on aika ujo nii ei ainakaa tähä asti oo uskaltanu nähä kahen kesken ku kysyin yks päivä, mut sit se kuitenki sano tyylii "ehk ens vklp".

Oon ny jotenki hukassa.