kaatopaikka10.5.2017 14:03
1/4
IHASTUSASIAA

Mun luokalla on yks poika joka kyylää mua jatkuvasti tunneilla. Mulla ei ole häntä kohtaan mitään tunteita. Kerran esim. kun oltiin luokan kanssa menossa uimaan, hän (sanotaan vaikka Kalle) ja hänen kaverinsa (sanotaan vaikka Pekka) piti olla pari. Sitten yks mun kaveripoika (sanotaan vaikka Tuomo) istui taakseni. Juttelin Tuomon kanssa sillä oma parini oli vielä sisällä. Kun Kalle huomasi että puhuin Tuomon kanssa, hän tuli äkkiä luoksemme ja teki Kallelle sellasen ö_ö ilmeen. Sitten hän sanoi Pekalle "minä olen nyt Kallen pari, sinä voit mennä jonkun muun kanssa"

Sitten oltiin kaverin kanssa siinä matkalla uskallatko haastetta. Kalle ja Tuomo kuunteli siinä sitten takana kokoajan. Sitten yhtäkkiä Kalle sanoo "Kaatopaikka tiesiks et Tuomo tykkää susta" ja Tuomo oli ihan hiljaa, eli ei siis vastustellut tai mitään. Mua alko siinä vaiheessa vähän creeppaamaan ja olin vaa sillee "joo kiva mä en tykkää siitä" koska en oikeesti edes tykkää siitä.

Kertokaa miten voisin kertoo sille että en tykkää siitä sillee ei iha vaa naamaa pamauttamalla, en haluu olla ilkee. Ja anteeks kirjakieli mut sellasta eikirjakieltä on nii vaikee lukee xd