Kasiluokkalainen2.5.2018 20:45
1/2
ihastus sano et me voidaan nähä joskus <3

Siis oon snäpänny yhen tosi ihanan jätkän kaa joku reilu sata päivää (meil on 103 streak.) se on vähä vihjaillu sillee et sanonu et oon kiva ja sit se ain välil alkaa snäppää mun kaa ja on tosi kiva ja symppis muutenki <3.

Sit yhten päivän se sano et se vois nähä mua joskus!!!!!!!!!!!

Oon silleen semi uskonnollinen (vihaan käydä kirkos yms mut rukoilen ain et jotain hyvää tapahtuu ja sit se tapahtuu oikeesti ku uskon) nii mä oon joka ilta rukoillu et se sanois tollee

NIINKU OMG MITÄ MUN PITÄIS LAITTAA SILLE?!

Oon miettiny et laittaisin jotenki ”muka kaikille streakeille” et voiks joku olla (oon monta kertaa saanu keskustelun alotettuu sillee et laitan jonku selfien mis lukee streak/snp ja sit se ain vastaa kuval :D)

se laitto kerran mulleki et voiks joku olla sit laitoin et en iha läpäl sit se laitto ”;(” naaman. Olin vaa et mitääääöööööööö. Sit se sano et voidaa nähä joku pv.

Oon muutenki ihan kauhee stalkkeri. Muistan sle ulkoo kaikki ketkä seuraa sitä ja ketä se seuraa sit jos nään et ok se seuraa mun jotain tuttuu sit katon et onks se tykänny/kommentoinu sen kuviin (mul saattaa mennä joku 5min kattoo jos niit kommenttei on paljo et onks se laittanu sydämii sinne xdd).

Mut täs kysymys: MITEN MÄ SAAN VIHJATTUU SILLE KYSYMÄTTÄ SUORAAN ET VOIKS SE OLLA JOSSAIN MUN KAA?