PAPERIHAAVA22.5.2018 5:23
1/7
ihastus käyttäytyy oudosti

Oon tykänny ny jotain 2 vuotta yhestä tyypistä. tutuistuin siihen 15-vuotiaana ja tykkäsin siitä vuoden ja sit ei vuoteen juteltu mtn ja nyt hän otti taas yhteyttä. Ja vittu ihastuin taas vaikka olin just päässy yli ihan kunnolla!
En ymmärrä henkilön käyttäytymistä ollenkaan. Ollaan juteltu lähes päivittäin yli kuukauden ajan ja sit hän alkaa ignooraamaan mua. Kolmeen päivään ei lähettänyt mitään viestiä ja kysyin että ''ootko elossa?'' sit juteltiin vähän. Hän kysy multa jonkun kysymyksen mutta en tajunnu sitä joten kysyin tarkennusta. Ei vastausta vaikka oli nähnyt sen..

Yöllä tuli jänniä viestejä sitten ''mä tarviin sua'' ja kyseli että mitä teen ja kaikkee tommosta. Vastasin niihin ja sitten ei olekkaan tullut mitään vastausta pariin päivään. Mietin että oisko se suuttunut siitä ku menetettiin snäpissä se punanen sydän koska juttelin aika paljon kaverin kanssa :D mutta se ois toisaalta aika lapsellista.... huoh en ymmärrä lainkaan mitä peliä toi pelaa. Ja btw en tunne kyseistä tyyppiä oikeassa elämässä mutta olis tarkotus tavata joskus, tai sitten ei... :'') ONKO TOI KÄYTTÄYTYMINEN NORMAALIA???