Elämänkerta1231.7.2018 14:12
1/7
Ihastunut rumpaliin

Moi, en löytänyt vastaavanlaista keskustelua ainakaan heti mistään, ja ajattelin että kyselisin teiltä. Olen siis sellaisessa tilanteessa, että kävin aikasemmin yhen bändin keikalla, joka ei oo mitenkään kuuluisa (instassa noin 3000 seuraajaa) ja ihastuin sit sen bändin rumpaliin.

Ainoot "yhteydet" mitä meil on ollu on et se tykkäs mun instakuvasta (joka ei merkitse paljoa, mutta se on ainakin huomannu mut) ja sit menin juttelemaan sille jossain vaiheessa insta diressä, kun oli oikeetakin asiaa sille ja sit se vastas tietty. Nyt vähän aikaa sit olin jälleen sen bändin keikalla ja sit oottelin siinä kun oisin jutellu sille yhelle toiselle bändiläisele, mut sit just se rumpali oli siin pihalla ja vaihto pari sanaa niiden oikeesti true fanien kans ja sit vilkuilin sitä nii huomasin et se välil katto mua siinä. Sit se lopetti sen juttelun sen fanijoukon kans ja tuli juttelee mulle. Se sit sano siin lopus et nähään seuraavil keikoil ja se siis piti mua fanina.

Mun tarkotus olis nyt teiltä kysyä, että jos meen niiden keikalle niin menetänkö mahdollisuudet siihen jätkään, vai auttasko se mua eteenpäin sen kans? Haluaisin nyt eka edes tutustua siihen paremmin, ja tätä helpottaa se, että se menee opiskelemaan samalle paikkakunnalle tänä vuonna minne mä ainakin yritän hakea ensvuonna. En sit tiiä millä tuurilla me törmäiltäs siel, mut kaipaan teijän apua nyt. Kiitos jo etukäteen.