Wilford25.4.2018 19:30
1/3
Ihastunut ratsastuksenopettajaan

En kestä. Oon kuitenkin "jo" 20v ja silti ihan toivottoman ihastunut opettajaani. Kyseessä on henkilö jota näen lähes päivittäin, tullaan hyvin toimeen ja saan ratsastaa hänen hevosellaan. Nyt kuitenkin olen huomannut että oma suhtautumiseni ei enää ole opettaja-oppilas vaan kehut alkavat tuntua päivän tärkeimmiltä asioilta, jään muistelemaan niitä ja pitkän aikaa ne lämmittävät.

Kaikki alkoi kun hän yhtäkkiä rupesi tavallista mukavemmaksi, alkoi puhutella mua erilailla kuin ennen. Esimerkiksi jos kysyin jotain saattoi vastaukseksi tulla "Mikä pienellä on hätänä?" tai "kysy vaan pikkuinen".

Muutenkin vastaavat tilanteet toistuu useasti, ratsastustunneilla meno on kuitenkin kylmän asiallinen, mutta tuntien ulkopuolella jutut jatkuu. Sain hänen hevosensa tosiaan käyttööni kun vakituinen ponini sairastui, vaikka koululla olisi muitakin hevosia. Nyt hän on alkanut pitämään minulle vielä yksityistunteja tai tullut ohjaamaan ratsastustani kun menen itsenäisesti. Varmastikin johtuu siitä että ratsastan hänen hevosellaan, haluaa varmasti tarkistaa että ratsastan hyvin. Raivostuttavaa, koska minulla on maailman ihanin poikaystävä, mutta olen silti totaalisen ihastunut 40-vuotiaaseen naiseen. Vertaistukea?