Qwwww13.6.2017 14:22
1/4
Ihastunut omaan rippileirin pappiin

Eli siis meillä oli just viikon rippileiri ja ihastuin siellä meidän rippi pappiin. Ennen leiriä yhteisissä kokoontumisissa olin jo vähän ihastunut häneen. Hän on vaan niin mukava ja meidän seurakunnan paras pappi. En tiiä miks ihastuin häneen, mutta riparilla oli aivan parasta hänen kanssaan ja muutenkin. Mulla oli tosi haikea olo, kun hän joutui välillä käymään muualla leirin aikana erinäisten syiden takia. Onneksi hän oli vain yhden yön poissa ja kahtena muuna päivänä muutaman tunnin ajan.

Eilen oli leirin vika päivä ja illalla kaikki halasi kaikkia, joten halasimme toisiamme ja vielä konfirmaatio päivänä saan halata häntä. Hänessä on vaan sitä jotain...

Kertokaa miten pääsisin eroon tästä ihastumisesta, koska tää on vähän kiusallista. Tämä pappi on yli kolmekymppinen ja hänellä on vaimo ja lapsia. Yksi hänen lapsistaan on pikkuveljeni kanssa samalla luokalla😂😂

Nyt on muutenkin jo haikea olo, koska ripari loppui ja siellä oli aivan mahtavaa. Miten kestän sitten konfirmaation jälkeen, kun en nää häntä enää niin usein. Joskus kyllä saatan vielä nähdä hänet mutta se ei ole sama asia. Mutta tiedän että myös aika parantaa haavat.

Kaiken lisäksi olen ihastunut yhteen koulumme opettajaan ( tosin tämä pappiin ihastuminen ei ole niin voimakas kuin opettajaan ihastuminen) ja riparilla ihastuin vähän yhteen poikaan ja myös isoseen.

Miks just nyt tuntuu siltä että ihastun kaikkiin jotka vastaan tulevat. Mun ajatukset on nyt todella sekavia ja voimakkaita.

Kertokaa miten pääsen eroon näistä tunteista ja onko teillä ikinä ollut mitään pappi tai ripari ihastusta ja että onko just nyt tällä hetkellä.