emsbo27.7.2017 15:11
1/2
Ihastunut melkein 6 vuotta vanhempaan

nyt tarviin teidän apua ! pahoittelen jo valmiiksi kirjotusvirheitä sillä niitä saattaa tähän tekstiin mahtua :D

mulla on ihan toivoton ihastus ollut jo monta kuukautta yhteen itseäni n. 5 puol vuotta vanhempaan poikaan. Ajattelen kirjaimellisesti koko ajan häntä, ja kun edes ajattelen tätä ihmistä sydän hyppää kurkkuun. Oltiin kokonainen viikko samalla leirillä (se ohjaajana mä leiriläisenä) ja vaikken antanu mun ihastuksen näkyä moni muu tyttö siellä oli aika läpinäkyvä :D.Ymmärsin kyl tän koska onhan se nyt kuuma ja luonteeltaan niin huomaavainen ja kiltti. Meillä on suht paljonki jopa yhteistä tän ihmisen kanssa. Kuten esimerkiks musiikki on lähellä molempien sydäntä ja molemmat soitetaan urkuja ja kitaraa,harrastetaan skeittausta jne. no olin sitten pahimman luokan stalkkeri ja 3 pvä leirin jälkeen sillä oli konsertti ja minä lähin sitten sitä kuuntelemaan. Se ei huomannu mua siellä tietenkään kun jäin tahallani ihan takimmaiseen riviin. näin ite siitä onneks vilauksen :D meni ihan kylmät väreet siel ja sydän oli kurkussa koko puoltoista tuntisen konsertin ajan. no laitoin sit ig kuvan sieltä konserttipaikasta ja suuntaa antavan kuvatekstin siitä että olin siellä. No sehän tykkäs siitä kuvasta ja laitto dires viestii et: "olit kuuntelee mun konserttii :D mikä on arvio?" Kun olin päässyt ensin eroon leveimmästä hymystä ja itkun sekaisesta onnesta ainakin osittain eroon, vastasin sille ja juteltiin jonki aikaa sitten musiikista kaikkea , ei mitään muuta eli aika ammattimainen keskustelu sanoisinko :D
Mutta olin ja oon vieläkin niiin onnellinen siitä ja jostain syystä nuo viestit vaan lisäs sitä ihastusta lisää ja lisää.

Miten siis pääsisin eroon siitä että ajattelen häntä koko ajan ja oon kauheissa tunnemyrskyissä tän ihmisen takia? En tuu varmaan enää ikinä näkemään häntä tai juttelemaan. Mitä pitäis tehä, antaa vaan mennä ja yrittää ajan kanssa unohtaa? Siinä oon kyllä huono :( kehtaanko yrittää alkaa tutustumaan jotenkin? ikäerokaan ei ois parin vuoden päästä ees niin paha mut vielä vähän kirpasee. Oon siis 16 ja tää tyyppi 21 (täyttämässä 22). Vai voisko kysellä säälittävästi ja harvoin jotain ohjetta vaikka johonkin uuden laudan ostoon? (On siis melkeimpä puoliammattilainen aiheessa :D)
Pidän itteäni oikeesti niin nolona kun stalkkeroin sen someja ja kun muutenkin ajattelen vain sitä :D
Avun tarve ois kova !
Kiitos jo etukäteen <3