DemiQueen22.7.2018 20:33
1/6
Ihastunut kaverini isään

Siis tää on just sitä mitä otsikko sanoo! Kyseessä on erään mun hyvän ystävän isä... oon tuntenu tän kaverini varmaan ala-asteikäisestä, nyt kummatkin parikymppisiä. Tämä kaveri asuu vielä isänsä luona luona ja hänen vanhempansa siis eronneet yli 10 vuotta sitten. Jos menen kaverini luo käymään, on hänen isänsä usein siellä. Ja siis en tarkkaan tiedä minkä ikäinen hänen isänsä on, mutta ollut tosi nuori kun kaverini syntyi.

Olen tosi paljon jutellut hänen isänsä kanssa kun olen heillä kyläillyt ja jonkin verran myös kahden kesken (jos kaverini on vaikka käymässä suihkussa) ja siis meidän välillä on tosi outoa flirttiä, joka ei tosiaan kuuluisi kaverin isän kanssa kommunikointiin.

Oon huomannu että mulle on alkanut kehittymään aika voimakkaita ihastumisen tunteita tähän mieheen, hän on ihan älyttömän hyvän näköinenkin ja hyvässä fyysisessä kunnossa.

En tiedä mitä teen ja miten pääsen tästä tunteesta eroon. Myöskin näen häntä lähes päivittäin, koska hän käy asiakkaana työpaikassani. Mitä teen auttakaa!