jenn28.4.2017 17:47
1/6
Ihastunut kahteen mieheen...

Mitä ihmettä tekisitte tässä tilanteessa? Eli olen ihastunut kahteen mieheen, molemmat ovat vielä kaiken lisäksi työkavereitani.. Molemmat ovat niin erilaisia, mutta kumpikin omalla tavallaan niin ihania.. Sanotaan vaikka että he ovat nyt mies A ja mies B.

A:n kanssa meillä on ollut juttua jo pidempään, viimeiset pari kuukautta ollaan tapailtu. Aluksi kyse olikin vain seksistä, eikä mistään muusta, mutta kyllä siinä alkoi tunteita muodostumaan pikku hiljaa.. Jatkettiin tapailua, alettiin muutenkin viettämään aikaa enemmän yhdessä. Hän ei kuitenkaan koskaan suostunut tulemaan mun luokse, vaan mä olin aina menossa hänen luo kattelee leffaa yms. Oikeestaan koskaan ei liikuttu missään ihmisten ilmoilla, vaan tosissaan aina oltiin hänen luona. Ja kun mentiin yhteisen yön jälkeen samaa matkaa töihin, hän aina varmisteli ettei kukaan vaan näe meitä että tullaan yhtä matkaa.. vaati mua keksimään jonkun tekosyynkin mistä olen tulossa jos joku tuttu sattuisi tulemaan vastaan.. Tää mies ei hirveästi avaudu mistään henkilökohtaisesta, tuntuu että hänellä on koko ajan joku suojakuori päällä.. kuittaa yleensä kaikki vaan vitsillä. Tunteista puhuminen on tälle myös ihan mahdottomuus, kun olen yrittänyt udella et mitä hän musta ajattelee ja missä mennään ja että onko tää vieläkin pelkkää seksiä vai jo jotain muuta, saan aina vastaukseksi jotain tyyliin että ´´kyllähän sun seurassa viihtyy ja sun kanssa on helppo olla´´ja kun kysyin miksi mun seurassa viihtyy niin vastaus oli et ´´onhan sulla hyvä perse´´ja joku naurava hymiö perään.. eli taas kaikki kuitataan vitsillä kun yritän sen tunteista saada selvää! Tästä huolimatta mies on hyvin hellä ja ottaa kainaloon ja näin.. mutta ei julkisesti, vain hänen luonaan. Muuten tää mies on komea, mua 21v vanhempi, todella mukavaa seuraa ja meillä on paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Sitten mies B. Tää alkoi mulle viestittelemään jonkun aikaa sitten työpaikalla. Ja toki juttelin takaisin ja halusinkin tutustua häneen, vaikka silti mies A koko ajan mielessä.. Mutta kun järki sanoo koko ajan ettei A halua mun kanssa muuta kuin ´´kevyttä tapailua ja hauskanpitoa´´, vaikkakin mulla ainakin häntä kohtaan on jo aika vahvoja tunteita. Niin ajattelin ettei siinä mitään pahaa ole jos nyt tutustun paremmin ja katson millainen tämä mies B oikein on.. Ja kyllä vain olen häneenkin ihastunut nyt.. Tää mies B on myöskin komea, mua 18 v vanhempi, avoimempi tunteistaan, kehuu mua kuinka ihana olen ja hän on todellakin herrasmies. Availee ovet, on kohtelias ja ottaa huomioon. Toisin kuin A.. Tää A on aika kovalla ulkokuorella varustettu jonka on vaikea puhua tunteista, kun taas B sanoo suoraan että mä oon kaunis ja muuta kehuu. Kun taas A saattaa just töksäyttää jotain et ´´onhan sulla hyvä perse´´tai muuta yhtä fiksua.. Ja erona näiden miesten välillä on myöskin se että A on ehdottomasti kaupungissa asuja, kun taas B tykkää asua rauhallisemmilla alueilla vähän syrjemmässä. Itse taas olen kaupunki asuja, en tykkää yhtään asua missään syrjässä.. Ainoa miinus miehessä B on se että hänellä on kolme lasta jotka asuu hänen luona. Vanhin on 17v ja mä siis olen 21v, joten hieman kumma ajatus olisi seurustella miehen kanssa jolla on mua 4 v nuorempi tytär..

Nyt tilanne on siis se, että A oli saanut selville että olin sopinut treffit B:n kanssa. Enkä mä ajatellut että siinä mitään väärää ois, eihän me seurustella, kunhan tapaillaan.. A suuttu mulle ihan kunnolla koska on ilmeisesti ollut siinä käsityksessä että ollaan yhdessä..? Vaikkei mistään seurustelusta ole ollut sanaakaan puhetta.. Eikä A ole sanonut mulle sanallakaan mitään tunteistaan.. mutta ilmeisesti nää mun tunteet eivät olleetkaan yksipuoleisia. Tuntuu ihan älyttömän pahalta että oon mennyt säätämään jo toisen kanssa, kun ois vaan pitänyt ottaa puheeksi aikoja sitten nää tunne asiat ja vaikka pakottaa se sanomaan missä mennään ja mitä se haluaa mun kanssa.. mutta kun ei kumpikaan puhunut, vaan jatkettiin salaa tapailua.. Kysyin sitten A:lta että jos me yhdessä oltais, niin kuulemma työpaikalla ei haluaisi olla avoimesti yhdessä.. kuulemma ei halua tuoda yksityiselämän asioita töihin, mutta mun mielestä hieman outoa ettei voisi työkavereille kertoa että seurustellaan, vaan pitäisi salailla.. Kun taas B:n kanssa kun kävin treffeillä, käytiin siis kahvilla ja kävelemässä, tää otti mua ihan reippaasti kädestä kiinni ja halaa ja suutelee julkisilla paikoilla eikä hän mitään salaile.

Hatunnosto teille jotka jaksoitte lukea loppuun asti.. mä oon vaan niin hukassa mitä teen.. kumpaakin miestä kohtaan on tunteita, A:ta kohtaan ehkä hieman enemmän kun tää meidän tapailu on kuitenkin jatkunu pidempään.. ja nyt siis kun A:lle on selvinnyt että ollaan B:n kanssa kahviteltu, hän yrittää saada mua takaisin ja sanoo että tykkää musta ja että haluisi yrittää mun kanssa vielä ihan seurustelua.. Auttakaa demittäjät! mitä ihmettä teen noiden kahden kanssa..?