sussu10730.5.2017 22:45
1/1
Ihastunut?

En tiennyt minnekkään muualle tämän jakaisin, mutta oikeasti tuntuu että olen ihan hukassa tämän asian kanssa.

Taustoja;
Eli tutustuin tutun kautta yhteen jätkään noin puolivuotta sitten, pitkään olen pitänyt häntä vain kaverina/veljenä (tai ainakin luulin pitäväni.) Meistä siis tuli todella läheisiä, vietimme paljon aikaa yhdessä ja pystyin hakea häneltä tukea. En koskaan ajatellut hänestä mitään muuta, koska hän ei ole sellainen ihminen josta normaalisti kiinnostuisin.

Kuitenkin jokunen kuukausi sitten olimme hänen luonaan katsomassa televisiota, makoilimme siis vierekkäin hänen sängyllään ja jotenkin tilanne kärjistyi siihen että olin hänen kainalossan ja mukahdimme siihen sylikkäin. Jonkun aikaa annoin asian olla, mutta sitten päätin keskustella hänen kanssaan asiasta. Hän oli tällöin poissa joten soitin hänelle, lopulta kysyin häneltä että onko hänellä tunteita minua kohtaan; Hän myönsi asian ja sanoi että on. Sovimme yhdessä että menisin viikonlopuksi hänen luokseen, siellä tapahtui asia jos toinenkin. Eli keskustelimme jne. Se mitä tapahtui siellä tapahtui vielä kerran kotipuolessa (ei kuitenkaan mitään sellaista.) Jonkun ajan jälkeen mietin vielä asiaa, mutta en vain saanut itsestäni mitään selvää ja sanoin etten halua suhdetta- vaan että pysyisimme kavereina, sillä se olisi järkevintä ja turvallisinta.

Kuitenkin näin jälkikäteen en ole voinut olla miettimättä tapahtuineita, että teinkö virheen. En kuitenkaan tiedä miltä tuntuu olla ihastunut, joten kuinka voin tietää oliko päätökseni oikea?

Nykyhetki:

Jokunen aika sitten ystäväni oli juhlissa ja sieltä tutustui yhteen tyttöön ja ovat nyt menossa treffeille. Olivat kuulemma juhlissa olleet todella läheisiä (halailua, pusuttelua jne) Kun hän kertoi tästä (vähän vastahakoisesti) minusta tuntui jostain syystä todella pahalta. Mielialani meni alas ja viime päivinä olen vain ollut hajalla. Haluan hänelle kaikkea hyvää koska hän on uskomattoman ihana ihminen, kuitenkin hän ansaitsee ihmisen joka tietää mitä haluaa. Olen lisännyt etäisyttä väliimme, mutta yleisesti juhlien jälkeen kun olemme puhuneet, niin hän on ollut vaisuhko ja haluton näkemään.

Tuntuu etten kykene tähän, esitän että olen OK asian kanssa, mutta se yksinkertaisesti sattuu. Mitä ihmettä tapahtuu? Voisiko joku kertoa minulle, koska minä en oikeasti tiedä. Mikä tunteissani on kun ne näin kiusaavat minua?