TyttöTurust19.5.2018 7:53
1/2
Ihastuminen

Oon siis koht 13-vuotias tyttö ja oon ihastunu mun luokkalaiseen poikaan. Oon noin 160 cm ja hän on mun kaa aika saman pitunen ehkä vähän pidempi. Oon kiinnittäny huomiota et joskus hän tuijottaa mua ja välillä myös punastuu kun katon häntä, hän myös hymyilee minulle.
Siirryn yläkouluun syksyllä mutta olemme samal luokal, mua kuitenki pelottaa jos se ihastuu johonki uusii meijä luokkalaisiin.

Yhdellä englannin tunnill noin viikko sit opettaja määräs meijät pariks. Seisomme parijonos iha vierivierekkäin. Ihastukseni paras kaveri seisoi meijä takana joten se alko kiusoittelee iha hirveesti mun ihastusta. Mua vähän hymyilytti mut vähä ahdisti samaa aikaa. Tehtävä oli lyhyt mut oon muutenkin huomannu et sen kaveri kiusoittelee mun ihastusta aina kun oon sen lähellä.

Yheltä uskonnol tunnill se tuli juttelee meijä opettajan kaa (istun ihan opettajan lähellä) joten se nojas ikkunalautaan sillee et se näki mun kasvot ja mä näin sen kasvot. Se katto myös mun projektia koneelt ja hymyili mulle. Sillon en tykännyt siit viel mut aika pian tykästyin siihen.


Kuitenkin, hän on meidän luokan yks suosituimmista pojist ja mä en oo kauheen suosittu tyttö.

Pitäiskö mun tehä alotus vai hänen? Haluisin että hän tekis mut en jaksa odottaa vuotta. Toivoisin että hän teki aloituksen mut hänen pitäis toimii nopeemmin. En jaksa odottaa kauaa.

En uskalla laittaa sil viestii, koska jos se ei tykkää must se kertoo siit viestistä sen parhaal kaveril joka kertoo siit koko luokalle. En haluis menettää mun nykyistä hyvää mainetta... Mut toisaalt entä jos se vastais myönteisesti. En tiiä.


Mun yks suhde meni just poikki ja mua pelottaa et tää ihastus olis vaa sellane korvike.


Tykkäsin hänestä siis jo jotain kaks vuot sit mut sit se tunne vaan hälveni.Haluisin hirveesti tietää tykkääks se must. En voi lopettaa sen katsetta ja hymyn ajattelemista. Hän oon niin söpö!


Auttakaa mua! Oon tosi ujo tyttö ja haluisin jotain lähestymistapoja joita ujokin uskaltaa tehä. Vaiks miten voisin lähestyy sitä watsapiss tai snapiss?