heippakaikki19.6.2017 7:39
1/3
ihastuksesta yli

Olen tuntenut yhden pojan reilut kolme vuotta. Yläasteen alussa tutustuin häneen ja olimme kavereita. Hengailimme pari kertaa samassa porukassa ja näimme päivittäin koulussa, mutta emme olleet kovinkaan läheisiä.

Kasiluokan alussa poika vaikutti olevan kiinnostunut minusta, ainakin jollain tasolla. Hän kehui minua ja halusi tavata kahdenkesken, laittoi paljon viestiä yms. Tuolloin minulla oli elämäntilanne, jossa en ollut valmis mihinkään ja torjuin pojan lähentymisyritykset.

Sen jälkeen meidän välit viilentyi, ei mitenkään riidelty mutta ei nähty vapaa-ajalla, koulussa juteltiin vaan paritöiden tms yhteydessä.

Ysiluokalla sama on jatkunut, mutta minulle on lisäksi kehittynyt tunteita kyseistä poikaa kohtaan. Olen huomannut että hän on kultainen ja ihana tyyppi ja haluaisin kauheasti tutustua häneen vielä paremmin.

Minusta tuntuu että, poika on nykyään kiinnostunut toisesta tytöstä, eikä vaikuta kiinnostuneelta minusta. Hän on minulla neutraalin ystävällinen, mutta ei esim. aloita tai jatka keskustelua ollenkaan(vastaa vain lyhyesti) tai tykkäile kuvistani ig:ssä tms.

Olen kuitenkin tosi ihastunut häneen, enkä tunnu pääsevän yli asiasta vaikka en ole nähnyt häntä viikkoihin. Ajattelen häntä jatkuvasti ja nään unia. Mitä teen?