Tyyppizzz5.8.2017 21:47
1/34
Hyvät tulkitsijat, hoi!! Tulkaa kertomaan analyysinne.

Ihan aluksi haluan sanoa, että ei, en aijo kysyä häneltä hänen tunteistaan, koska hänellä on poikaystävä ja en siksi koe kysymistä sopivaksi.

Joten haluaisin löytää jonkun henkilön täältä, joka osaisi ehkä minua paremmin tulkitsemaan ystävääni.

Olen siis itse lesbo. Minulla on hyvä ystävä, jonka olen tuntenut nyt noin puoli vuotta. Hän on seurustellut koko tämän ajan erään miehen kanssa. Minusta tuntuu siltä, että ystävälläni on jotain kaverillisia tunteita enammän minua kohtaan ja se on alkanut hieman häiritsemään minua.

Minusta tuntuu tältä, koska:
- Hän laittaa minulle viestiä lähes jokainen päivä.
- Hän ottaa nokkiinsa, jos mainitsen näkeväni jotain muuta ystävääni ja kerran jopa suuttui kun näki minut kävellyllä erään naispuolisen ystäväni kanssa.
- Hän kertoo minulle jokaisesta riidastaan poikaystävänsä kanssa kaikki yksityiskohtia myöten, mutta kun heillä on ollut mukavaa yhdessä, ei ystäväni kerro minulle mitään siitä edes kysyessäni. Sanoo vain, että "oli meillä kivaa" ja vaihtaa puheenaihetta.
- Pyytelee anteeksi ja selittelee jatkuvasti pieniäkin asioita, kuten sitä jos hän ei ole kerennyt vastaamaan tekstiviestiin aikaisemmin (vaikka olen tehnyt selväksi hänelle, ettei tarvitse pyytää anteeksi koko ajan)
- Kerran kysyi minulta mistä voi tietää olevansa kiinnostunut naisista ja mistä ja milloin itse tiesin olevani lesbo.
- soittelee minulle pitkiä parin tunnin puheluita aina kun hänellä on tylsää (esim. viimeksi lentokentältä odotellessaan)
- En ole koskaan tavannut hänen poikaystäväänsä, mutta ystäväni on kertonut hänelle niin paljon minusta, että poikaystävä kuulemma ajattelee sen perusteella, että olen erittäin hyvä ja ihana ihminen.
- Jos minulla on ongelma hän kuulemma kertoo siitä vanhemmilleen ja isovanhemmilleen ja omille ystävilleen pyytäen neuvoa.
- Kerran eräs tuttumme ihan vaan vitsinä sanoi, että "voooi tehän ootte ku rakastuneita" ja ystäväni meni ihan punaiseksi ja sanoi heti "Ei ei ei!!! Me ollaan vaan ystäviä"
-Ja lisäksi halataan paljon, hän kuuntelee minua, sanoo että ansaitsen parempaa, kertoo kuinka hyvä ihminen olen, auttaa, sanoo vihaavansa kaikkia ihmisiä, jotka ovat joskus satuttaneet minua ja kutsuu minua paljon viettämään aikaa hänen kanssaan. (mutta nämä on kyllä ihan kaverillisia piirteitä)

Huh... Tulipa pitkä