tinapurkki18.6.2018 20:06
1/21
Hyvä syy jättää?

Tuli tossa äsken juteltua kaverin kanssa että onko okei jättää kumppani sen takia, että tämä näkee enemmän frendejä vapaa-ajalla. Tbh, näkee ENNEMMIN kavereita kun mua. Näen poikaystävääni ehkä kaksi kertaa viikossa, ja tämä on lähes joka päivä kavereidensa kanssa. Hänen on myös aivan pakko olla kavereiden kanssa samana päivänä kun näen häntä. Näille hän pystyy helposti pyhittämään päiviä, mutta musta on pakko päästä asap eroon että ehtii tehdä muuta. (aka nähä niitä kamuja)
Olenko se vain mä, vai pitäskö kumppanin olla yleensä se #1 eikä frendien?

Oon myös vähä suolanen siitä että hän viettää kaikki juhlapyhät ja juhlat ennemmi poikienkaa ku mun. Esim. päättärit, uv, jussi mitänäitä on. Kun kumminki jos totta puhutaa, mä tuskin sen elämässä tuun olee nii kauaa kun sen kamut. Meillä ei välttämättä oo enää yhteisiä juhlia edessä kun jättää mut syrjään. Hänkin perustelee kaiken vastaavasti, "No olinhan mä viime päättärit- uvn- jussin jne. sunkaa" Ihanku se olisi sille joku iso menetys ollut!

Jos nyt otetaan esimerkki: Viikossa on 7 päivää, me nähään max. 2 päivänä ja hän näkee ystäviään n. 6 päivänä. Mun mielestä ton pitäs mennä toisinpäi, vai onks mul väärä ajatusmaailma?

Kyllä, kavereita PITÄÄ nähdä, mutta ymmärrätte varmaan mun pointin :)

Oon monta kertaa puhunut tästä hänelle ja sanonut että musta tuntuu etten oo sille etusijalla, toisinku se mulle. Tommonen oikeesti satuttaa ja aika-ajoin tunnen oloni huonoksi ja että hän ei oikeasti rakasta mua niinkuin mä häntä.


note: hänellä on auto joten muutama kilsa ei pitäs haittaa jos tänne ajaa.(semmone 17km, ajaa 13min tänne) Helposti ajaa paikkakunnilta toiseen ja takasinki jätkienkaa.
Ennen annoin anteeks tän näkemisen vähyyden kun oli isänsä auton varassa mutta hän vuoden alussa sai oman ja nähään silti yhtä vähän, jopa vähemmän..


Olis kiva kuulla mielipiteitä asiaan ja että minkälaisista syistä ootte jättänyt toisen!