Poika20011.6.2018 20:05
1/28
Huominen on tuskaa

Huomenna se sitten tapahtuu, meinaan ihastus saa lakin päähänsä enkä todennäköisesti nää häntä enää ikinä. Säälittäviä kommentteja näkee jatkuvasti, mutta kyllä tää mun yritys menee ihan sinne kärkijoukkoon.

Olisinko voinu tehdä jotakin toisin? Ehkä joo ehkä en. Koko kevään aina joulusta lähtien oon tätä asiaan kelaillu yksin mielessäni kertomatta edes lähimmille ystäville, eihän miehet semmosista puhu. Oon edelleenkin täysin myyty, vaikka kohtaamisesta koulun käytävällä on kohta lähes puoli vuotta. Onhan se vähän pinnallista ihastua ulkonäköön, mutta jotenkin se olemuskin vaan uppos ja siinä sitä sitten oltiin, umpi lätkässä niinsanotusti.

Mielestäni oon tehny aika paljon, jotta asia vois edetä edes jollakin asteella. Vaikka todennäköisesti tällä tytöllä ei oo musta mitään käsitystä, niin oon oikeesti yrittäny ettiä jotakin tapaa lähestyä ja pyytää vaikka ulos tms. yksinkertaisesti ihminen joka ei käytä sosiaalisia medioita on todella vaikea lähestyttävä ja jos kohtaaminen kasvotusten on epätodennäköistä niin minkäs teet. Sain itseni sentään hillittyä enkä laittanut esimerkiksi wilmassa viestiä, se ois ollu todella outoa ja ymmärrän että semmoinen saattaisi olla myös aika mauton lähestymistapa.

Tästä tuli nyt taas tämmänen ruikutus, mutta minkäs teet kun tuntuu pahalta. Toinen lopettaa koulunsa ja suuntaa todennäköisesti korkeakouluun ja itse jatkan lukiossa vielä pari kevättä, aika erikoinen lähtökohta ois muutenkin vaikka tästä oiski tullu jotain. En tiiä miten tuun selviin huomisesta päivästä henkisesti.