Lililmiina20.6.2017 7:41
1/4
Huoli pikkuveljestä

Aloitan pikkaisen taustoista.
Mun vanhemmat oli tosi uupuneita ja masentuneita, kun oltiin nuorempia. Mä aloin siis huolehtia 12-vuotiaana mun 5 vuotta nuoremmasta pikkuveljestä 16 vuotiaaksi asti. Huolehdin, että se menee ajoissa nukkumaan, pesee hampaansa yms. Tää aika oli mulle tosi raskasta omien mielenterveysongelmien takia.

Mulle hoettiin, ettei tää ole mun tehtävä, mutta ei kukaan muu huolehtinut siitä. Mun pikkuveli on aina ollut mulle ihan älyttömän tärkeä.

Mun pikkuveli jäi päättäreinä (16v) kiinni poliiseille ryyppäämisestä. Eli mun huoli vain on kasvanut. Mä tiedän millainen meno mun kotipaikka kaupungissa on. Siellä on ihan älyttömästi nykyään narkkareita ja alkoholisteja ikäluokalla 16-25. Kun mä asuin vielä kotipaikkakunnalla mä ajauduin tosi pahoihin ongelmiin ja seuraan.

Pelkään ihan älyttömästi, että mun pikkuveli seuraa mun jalanjälkiä. Mä oon ollut kuivilla kannabiksesta jo vuoden ja oon tosi ylpeä itsestäni :) sen kaupungin meno on ihan sairasta.

Mun pikkuveli rupeaa käymään päihdetyöntekijällä, mutta en usko siitä olevan apua mun pikkuveljelle. En usko, että voin auttaa mun pikkuveljen tilannetta, mutta mun vanhemmat ei tajua kuin vaaralliseksi mun pikkuveljen meno voi mennä. Olisiko kellään antaa vertaistukea tai jotain? Tää huoli on mussa 24/7, välillä itken, kun pelkään mitä mun pikkuveljelle voi tapahtua :(