gottagofast12322.6.2017 9:48
1/12
hirveimmät treffit ikinä

Pakko päästä avautuun tästä aiheesta.

Eli olin tossa taannoin treffeillä, jotka ei mennyt ihan niin hyvin. Tapasin tän parisen vuotta vanhemman äijän netissä ja hän päätti pyytää minua treffeille. Sovittiin että nähdään keskustassa josta sit siirrytään äijän kämpille ihan vaan tutustuun ja pelaileen. Nähtiin keskustassa ja heti näin et tää oli valehdellu pituutensa. Äijä puhu tosi paljon töistään ja ihmetteli miten oli saanut niin paljon varoituksia, vaikka mielestään ei ollut tehnyt mitään väärää. Siinä sitten mielessäni kauhistelin näitä sen tarinoita, joissa oli ollut tosi törkeä. Äijä oli tosi kiinnostunut mun puhelimesta, jota en halunnut paljoo esitellä sille kun se urkki kokoajan mun viestejä yms. Vähän hälytyskellot jo soi, mutta en uskaltanut lähteä pois.
Matkattiin sen kämpille ja siinä se ihmetteli miten olin niin hiljanen, vaikka olin selkeesti tosi vaivaantunut sen jutuista ja siitä et se oli ihan kiinni mussa. Se heitti matkan aikana läppää että minä tekisin hänelle kotona ruokaa ja veisin hänen kaikki rahansa shoppaillessa.
Päästiin lopulta sen kämpille ja kaikki meni alussa ihan ok vaikka se nyt kumminkin lähenteli mua. Sit se rupes avautuun sen pahoista mielenterveysongelmistaan ja ex-tyttöystävästään, joka syytti sitä raiskauksesta. Kerto myös että on vetäny hissin peilin paskaks ja että on tosi mustasukkainen. Myös valitti ettei oo kavereita. Myötäilin sen juttuja siinä, kun se vaikutti niin epätasapainoiselta ihmiseltä, enkä halunnu suututtaa sitä. Se otti kokoajan mun kädestä kiinni ja alko suunnitteleen uusia treffejä ja tulevaisuutta. Pisti myös pään mun syliin ja sanoin suoraan et on vähän kiusallista, mutta ei sitä kiinnostanut. Lopulta sanoin et lähen nyt ja hän tuli saattaan mua. Jatkuvasti otti kädestä kiinni ja talloi mun varpaita leikillään. Myös heitti läppää et muhun voi nojailla kun oon niin lyhyt. Kun pääsin sieltä pois, olin ihan itku kurkussa ja laitoin sille viestiä etten oo kiinnostunut. Siihen hän vastasi että hänen mielenterveysongelmansa sitten palaa ja aloittaa taas viiltelyn, mutta ei syytä mua. Jäi kyllä ihan kauheet fiilikset tosta, mutta pistettiin välit onneksi kokonaan poikki.