stripedshirt23.5.2018 1:19
1/15
Hirvee kuumotus!!

Mul oli juttuu yhe jätkän kaa viimekesän ja meil oli sellast ”kemiaa” mitä en oo aiemmi kokenu kenenkä kaa..
Se juttu loppu kuitenki lyhyee ku muutin toiselle paikkakunnalle.Olin sitä miettiny jo pitkää ennenku ees tunsin kyseist jätkää ja muutto tuntu sil hetkel hyvält idealt,loppuje lopuks oli virhe jote oon muuttanu takas tänne mis asuin kesälki.

Ei olla juteltu juurika eikä nähty sen jälkee ku muutin pois.Oon laittanu viestii et muutin takas mut ei vastannu entiiä lukiko ees,enkä oletakaan niin et antais anteeks ku noin vaa ”häivyin” sen elämäst. Se on ollu intis koko tän ajan ku ollaa tunnettu.Kesäl sano et vois munkaa panna mut seurustelu ei tunnu hyvält idealt mm.intin takii. Kerran meil oli sellai intiimimpi hetki mut ei menty sänkyy asti ku en ollu valmis,olin neitsyt viel.

Sunnuntain se oli painanu mulle sydänt yhes deittisovellukses, hämmennyin. Jos se mut ois halunnu unohtaa tai inhois mua ei varmaa ois painanu(toisaalt saatto olla vahinkokin)
Maanantai-iltaa asti mietin uskallanko laittaa viestii,lopult aattelin etten mitää enää menetäkää sama tilanne laitoin tai en ettei olla tekemisis ellei se haluu. Joten laitoin aika semmosen rohkeen viestin liittyen ”öhömiin” ja tilanne ny etten oo maanantain jälkee uskaltanu käyä siel sovellukses kattoo mitä se on vastannu.
Tiiän kumminki et jotain on vastannu,sekös kuumottaa vaa enempiDD: Vähä hävettääki mitä laitoin,ehkä se otti kohteliaisuutena toivottavast;D Äää kuumotus,tuntuis helpommalt jos joku toinen lukis sen ensin :DDd Ollaa iha aikuisii molemmat mä oon vaa ujo ja nössö xd
Vaik yritän aatel ettei oikeestaa välii jos ny nolasin itteni ku ei olla tekemisis enää panikoin silti :d