RainbowDust2.5.2017 13:47
1/6
Herkkä mies

Mitä mieltä te ootte herkistä miehistä? Tai ylipätään tunteellisuudesta.

Mun ja mun poikaystävän tapauksessa, mä olen harvemmin se jonka silmistä tulee kyyneleitä paitsi jos oikee kunnon sadness iskee, joskus tuntuu silt et ois niinku ideaalia tirauttaa pari kyyneltä mut eihä ne sieltä tule :'D mikä ei tosin meinaa sitä mun ois mitenkää vähemmän tunteita, en vaan itke

Mut sit taas mun poikaystävä, ennen ku se tapas mut se oli aina niinku sen kavereiden kanssa sellane "ei mua oikeesti kiinnosta mikää uh" mut for real se on tunteellisin mies jonka opn tavannu ja se on niin älyttömän söpöö ja viehättävää.

Oon ainoo jonka edessä se omien sanojensa mukaan kykenee näyttää kaikki sellaset tunteet, eihä "miehet" itke. Mut esimerkkinä voin sanoo et yks viikko söin liikaa suklaa keksejä ja oksennin ne loppuen lopuks ulos ku oli niin ällö olo.

Sattumoisin olin kyseisellä viikolla kokenu tosi paljo syyllisyyttä ku liikunnan harratus vähä floppas ja pelkäsin et yhtäkkii lihon tai jotai, kerroin sille sit et oli pakko ulostautua ne keksit ku ei vaan pystyny, enkä tosiaan ajatellu et hän ois ottanu sen ihan tollasella tavalla, yhtäkkii rupes itkemään ja kysy et enhän mä oo tehny sitä useesti ja mä haluan että sä oot onnellinen ja oot kaunis just tollasena.

Äkkiä siinä selitä että eieiei anteeks jos mä ilmaisin itseäni jotenki huonosti, ei ollu tarkotus huolestuttaa. :'D

Mut kaikenkaikkiaan joskus se tirautti pari pisaraa ku juteltiin skypessä ja yhtäkkii vaan pysähty tuijottamaan ja sano "voi ku sä oot söpö mä oon niin onnekas" ja mun sydän sulaa sille aina uudestaa <3