Kaitsuuh30.6.2018 23:39
1/16
HELP! Poikaystävä tuntuu nykyään enemmän kaverille.

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa noin 11kk. Meillä on ollut huonoja, että hyviä hetkiä. En oikein tiedä mistä kertoa niin menen suoraan asiaan=

Ihan yksinkertaisesti tuntuu, että rakastan häntä nykyään enemmän kaverina kuin minään muuna. Haluaisin, että hän säilyisi kaverina jos eroamme. Oikeestaan olisi ihanaa jos hän olisi minulle samanlainen kuin nyt, mutta ilman pusuja ja semmoista. ( :D ) Meidän suhde on siis muuten hyvä (välillä kinastellaan) mutta aidosti vain tuntuu että haluan olla sinkku ja hän minun parhaana kaverina. Tällä hetkellä vain tuntuu että tarvitsen aikaa yksin (enkä halua olla ihmisen kanssa yhdessä, josta en välitä sillä tavalla), mutta ei sitä tiedä jos tulevaisuudessa suhteemme jatkuisi.

MUTTA! Haluan silti vielä yrittää.
KYSYMYKSENI SIIS ON=
-kerronko hänelle miltä minusta tuntuu? VAI
-pidänkö omana tietonani ja katson mille seuraavat päivät (tai viikot) tuntuvat ja jos ei millään rakkaus palaa niin kerron sitten hänelle.

Meillä on ulkomaille lähtö tässä kuukauden sisällä ja olen varma, että siellä jos missä, tunteeni saattaisivat palata. Mutta jos ei palaa, vaikutanko itsekkäälle/ ahneelle jos eroan hänestä matkan jälkeen?

Tähän on todella vaikea laittaa minun tuntemuksia mutta toivon, että ymmärrätte silti ja yrittäisitte auttaa minua.