Frostbite18.5.2017 15:32
1/2
Heila abiristeilyltä

Tapasin yhden jätkän tos helmikuussa abiristeilyllä ja hengailtiin illan alussa samassa porukassa ja myöhemmin meidän kahden välillä tapahtuikin sitten vähän "juttuja". Pari päivää risteilyn jälkeen tää jätkä tuli puhumaan snäpissä ja ollaan siitä asti pidetty yhteyttä melkeinpä joka päivä. En yleensä oo ollu yhteydessä "yhen illan heiloihin", mutta tällä kertaa jotain odottamatonta pääsi kuitenkin tapahtumaan.

Ongelmana on nyt vaa se et meidän välillä on noin 166km ja ollaan oltu hyvin kiireisiä nyt ku on pitäny lukea kirjoituksiin ja pääsykokeisiin. Ei siis olla vielä nähty livenä risteilyn jälkeen, eikä kumpikaan oo uskaltanu tehä aloitetta ja ehdottanu tapaamista. En normaalisti oo ujo, mutta tää jätkäkin on ujo ja juuri se ujous vaikeuttaa tätä tilannetta.

Must tuntuu kyllä että kiinnostus on molemminpuolista, sillä tämä henkilö on välillä "vihjaillut" ja sanonut kivoja asioita minulle ja kysellyt kaikkea. Pari päivää sitten hän ehdotti puoliksi tapaamista, sillä hän sanoi haluavansa tulla tänne ja että mun pitäisi näyttää hänelle kotikaupunkiani. Minäkin oon välillä sanonut että oon jossain vaiheessa tulossa sinne, missä hän asuu ja että oon myös hakenut sinne opiskelemaan ja silloin hän on heittänyt vitsillä, että voitais muuttaa yhteen. Minua silti ärsyttää se, että varsinaista tapaamista ei kuitenkaan olla sovittu näin 3kk jälkee.

Uskon, että tästä jutusta vois tulla jotain, mutta eihän mitään tapahdu ennen kuin ollaan tavattu. Haluaisin niin tutustua tähän ihmiseen kasvotusten, sillä olen kiinnostunut. Vähän kyllä nolottaa, sillä koko juttuhan lähti siitä kun oltiin "pidetty hauskaa".

Mitä mä voisin tehä muuta kuin kysyä suoraan: "Missä ja milloin tavataan?".