Enkeksinynimmeee2.8.2018 13:24
1/3
Hämmentävä tilanne tytön kanssa

Tavattiin tämän kyseisen tytön kanssa ensimmäisen kerran tämän vuoden alussa kotibileissä, jonne hän tuli poikaystävänsä kanssa. Tää poikaystävä on mun kaverin kaverin paraskaveri, ja meillä on myös hyvät välit hänen poikaystävänsä kanssa, ollaan bileissä puhuttu niitä näitä jne.

En eka katellu tätä tyttöö sillä silmäl, mutta nyt kesällä kun oli taas yhdet bileet ja hän oli taas siellä poikaystävänsä kanssa, ja niillä oli kait jotaki riitaa sen poikaystävän kaa (tarinoiden mukaan niiden parisuhde melko huono ja epävakaa), ja juteltiin tän tytön kaa siellä bileis aika paljonki ja siinä vaiheessa aloin olee kiinnostunu siitä ja tunsin meidän välillä ?sähköö?.

Ennen noita bileitä oli jo mut snäpissä ädänny ja snäppäillyt niitä näitä. Vähä aikaa bileiden jälkeen lähetelly paljon "Huomenta❤", "öitä❤" ja snäppejä joissa joku sydän filtteri. Oon nyt alkanu miettii noita snäppei, että onko ne vain ihan normaali snäppejä vai yrittääkö tyttö viestittää että on kiinnostunut musta? Vai onko normaalia lähettää tommosia snäppejä ihan muuten vain tutuille? On kuulemma vieläkin yhdessä poikaystävänsä kanssa, vaikka monet sanovat että ihmettelevät todella miten ovat vieläkin yhdessä.

Olen siis itse kiinnostunut kyseisestä tytöstä ja haluaisin tutustua tyttöön paremmin, mutta en kuitenkaan haluaisi tunkea heidän parisuhteeseensa, kun hänen poikaystävä on minunkin "hyvän päivän tuttu", mutta ei kuitenkaan liikuta samoissa porukoissa.

Olen siis 18v, tyttö 18v ja hänen poikaystävänsä 19v, kun se jotakin kuitenkin kiinnostaa. Eli kysymys kuuluukiin että onko tyttö kiinnostunut snäppien perusteella, ja että mitä minun pitäisi tässä tilanteessa tehdä?