vibes29.5.2018 10:24
1/3
Hämmentävä kaveripoika

Tutustuin noin puoli vuotta sitten snäpin kautta pari vuotta vanhempaan poikaan, ja se osoittautui tosi mukavaksi. Tiedettiin toisemme jo aikaisemmin osittain saman kaveripiirin kautta, mutta ei juteltu ennen sitä kasvotusten. Viime aikoina ollaan sitten aina välillä nähty jossain sattumalta ja heitetty jerryä ja käyty tupakalla.

Ollaan juteltu varmaan joka asiasta maan ja taivaan välillä. Sille voi kertoo mitä tahansa ja millon tahansa. Se jaksaa aina olla kiinnostunut mun kuulumisista ja haluaa jutella. Voin luottaa siihen ihan täysin, mikä on aika harvinaista näin luottamuspelkoiselle ihmiselle kuin minä. Tein sille jossain vaiheessa nätisti selväksi, että haluaisin olla vaan kaveri. Se sopi sille eikä keskustelu senkään jälkeen menny vaikeeks tai mitään. Se tietää hyvin, että oon kiinnostunut yhestä toisesta, mutta jotenkin tulee sellainen tunne, että se vaan odottaa mun ihastuksen loppuvan ja on valmiina iskemään kiinni.
Se muistaa kaiken, mitä oon sille ikinä kertonut ja on epäilyttävän huomaavainen. Tässä pari päivää sitten se oli ihan valmis tulemaan mun kanssa katsomaan auringonlaskua, mutta sillä ei ollut autoa käytettävissä. Ottakaa huomioon, että meillä oli välimatkaa monta sataa kilometriä. Sen piti mennä seuraavana päivänä kasarmille takaisin, muuten se ois varmaan lähtenyt ajamaan. Se on aikeissa muuttaa opiskelemaan läheiseen kaupunkiin ensi syksynä ja se pyysi mua luokseen kylään ja lupasi keittää kahvit.

Mainitsin tuossa ylempänä vain murto-osan kaikesta, muuten tästä ois tullut liian pitkä. Mua hämmentää. Haluaisin ihan tosissani saada siitä hyvän kaverin, mutta tuntuu ettei se oo kuitenkaan samaa mieltä. Luulen, että sillä ois tunteita, mutten oo varma. Pelkään vähän, että jossain vaiheessa tulee vastaan friendzone-tilanne, enkä haluis tehdä hänelle niin. Onko kenelläkään muulla kokemusta tällaisista? Mitä tapahtui ja mitä teitte?