hullunapoikii8.3.2018 13:09
1/1
Haluun puhuu exälle

Okei kuulostan tän tekstin jälkee tosi oudulta, mut pakko avautuu ku en voi kellekkää puhuu täst ja tarviin apuu.
Eli siis erosin mun exän kaa n. 2kk sitten henkilökohtaisista syistä, eli ei mihinkään riitaan yms. Se oli ihan täydellinen, mut vaan superujo. Se oli yks näist eroomisen syistä, koska ei voitu kunnolla jutella irl. Olin miettiny sillo eroomista jo jonku aikaa ja lopulta päätin sit ettei ehkä kannata enää jatkaa. Sanoin siinä tilanteessa sitten jotain "En tiiä onks täs mitään järkee" ja se sano samaa. Eli erottiin yhteisest päätöksest (kai??). Eikä olla sen jälkeen puhuttu mitään sano vaan samana iltana mulle "Älä syytä ittees tää johtu musta mutten voi sille mitään".
Käydään samaa kouluu eli nähään joka päivä ruokailuis, välkil jne. Molemmat katotaan aina välillä toisiimme. Pyöritään kyllä vapaa-ajalla samois porukois.
Tää juttu nyt on se et tää luulee varmaan et suurinpiirtein vihaan sitä, koska välttelen tilanteita missä jäädään kahestaan.
Eikä mul oo enään mitää tunteita, mut tuntuu vaa ihan kauheelta aina ku joku sanoo siitä jotain, koska se ei tehny mulle mitään pahaa ja siks syytän itteeni koko jutun loppumisesta. Haluisin vaa et se tietäis mitä oikeesti merkkas mulle mut en osannu olla sen arvonen. En vaa saa aikaan mennä puhumaan sille.
Ja se aika ku seurusteltiin nii mul oli tosi vaikeet enkä oikee osannu auttaa/tukee sitä miten olis pitäny ja kaiken lisäks tuotin kauheen pettymyksen sille. Kyl mulla on sitä ikävä, mut en tiiä kannataisko silti olla ees frendejä. Halusin vaa puhuu sen kaa aisat läpi.
Kertokaa jos teillä on henk.koht. kokemuksii exän kaa frendaamisest ja muutenki. Kiitos jo kaikille jotka vastaa/auttaa mua! <3