feikkiprinssi29.5.2018 20:11
1/3
Haluan avautua.

nyt haluan avautua ennen ku itken itteni uneen.

selitän parisuhde tilanteen näin aluksi lyhyesti;
minä 20v ja poikaystävä muutaman vuoden vanhempi. seurusteltu reilu 2 vuotta. poikaystävä mennyt inttiin 2017 kesällä ja nyt siis kohta kotiutumassa.

asuttu yhdessä (poikaystävä ei virallisesti täällä kirjoilla) tammikuusta 2017 asti. silloin kantanut pelit ja vehkeet tänne mun kämppään ja pelaillu täällä siihen kesäkuuhun asti, jolloin lähtenyt inttiin.
nyt inttiaikana viettänyt lomat täällä mun luona, pelaillut ja yhessä sit kateltu leffoja ja syöty.

kauheeta sanoa, mut ahistaa jo ajatuksissa ens kuu ja se että poikaystävä kotiutuu. itse oon sen tyyppinen, että en jaksa kauaa keskittyä leffoihin ym. koska haluaisin tehdä jotain. tai ehkä jotain muuta ees välillä, ehkä sit jaksasin keskittyä. aina kun ehdottanu poikaystävälle voitasko tehä jotain vastaus on ”no mitä tehään” tai jos pyydän et voitasko nyt vaan jutella ”no mistä puhutaan”. toi on niin raastavaa ja ihan ku tossa vaiheessa itteä enää kiinnostas ku toinen vastaa tolleen ja ei tee elettäkään siihen et voitas jotain muuta välillä tehä. oon koittanu vaikka mitä ehottaa et mennää liikkumaan yhessä ja kokeilee uusia juttuja, hetki sitten varasin meille risteilynkin josta ilmotin useamman kk etukäteen ja hehkutin sitä tasasin väliajoin. ja lähtö kaatu siihen et poikaystävä ei ollu voinu ajoissa uusia passia ja oli hilkulla ehtiskö se vai ei. sanoin siinä vaihees että ihan sama anna olla. en saa häneltä mihinkää selkeetä ja suoraa vastausta, en saa häntä ees puhumaan niiku normaalit ihmiset. vastaukset on aina ”nii aijaa lol en tiiä katellaa” tyyppisiä ja mul lähtee järki.

välitän kuitenkin tästä ihmisestä älyttömästi enkä halua luopua. sit kun hän kotiutuu nii pistän kyl homman uusiks ja jos ei siinä vaiheessa ala tajuamaan ni sit se on baibai.

kiitos tämä helpotti nyt voi lähteä nukkumaan :D

kommentoikaa ajatuksia ja samaistuksia, joita en toivo olevan kelläkään.