larrystylinson7520.4.2018 14:35
1/16
Hakemassa ystävää, olisiko sinusta siihen?

Hei, olen vihdoin ja viimein päättänyt tarttua härkää sarvista ja hyväksyä sen, että en ainakaan löydä ystäviä itseäni piilottelemalla. Minua tavallaan pelottaa ottaa tämä riski, mutta toivon sen olevan sen arvoista. Useimmiten kun olen nähnyt jonkun kiinnostavan ihmisen, minua on pelottanut mennä puhumaan hänelle, mutta olen enemmän katutunut sitä etten sanonut mitään. Joten nyt sanon.

Koska olen jo pitkään haaveillut ystävästä jota voin nähdä, halata ja puhua kaikesta. Tiedän sen, että olen kirjoittanut tänne ennenkin ja se ei ole tuottanut liiemmin tulosta, oli syy sitten minun tai hänen. Ja tieteinkin minulla on myös palava halu rakastua, mutta ennen kaikkea löytää ihmisiä ympärilleni.

Okei, toivottavasti sain sinut kiinnostuneeksi. Hei, tässä on Milja, tai Miska, en ole ihan varma nimestä sillä en oikein tiedä mikä kuvastaisi minua vielä, mutta nuo ainakin toimivat. Minä asun yksin, kahden kissan kanssa kylläkin ja etsin ystäviä. Sellaista joka ymmärtää, että olen aika läheinen ihminen, sillä minulla on tarve sille, että saan joskus olla jonkun halattavana. Se voi pelottaa ihmisiä ja ymmärrän sen, mutta sellainen olen. Ja sekin kuuluu osaksi minua että olen todella lempeä ja saatan kutsua rakkaaksi jotakuta, näin ollen pelottaen jonkun pois. Mutta osaan myös kohdella ihmisiä heidän rajojen mukaan ja ymmärtää niitä.

Ikää minulta löytyy se 19 vuotta ja haen ihmistä, joka kestää minua ja on itse aika tasapainoinen. Toiveenani olisi myös tavata ja se, että löytyy kuitenkin samanlaisia mielenkiinnon kohteita, ja puhuttavaa.

Seurustelun suhteen olen täysin vapaa, mutta en koe vetoa lainkaan miehiin. Muuten minulla ei ole niinkään rajoituksia, mutta kuin se, että se toinen hyväksyy minut ja muut. En laita mitään rajoituksia, joten jalat saa vapaasti viedä minulta alta ><

Joten, jos haluat jonkun kenen kanssa viettää aikaa ja muutenkin tutustua, niin olen täällä ja kaipaan myös kuuntelijaa samalla. Kiitos, jos luit ♥