semmostaseon13.3.2018 18:25
1/21
Fyysinen (väkivalta?) parisuhteessa

Mun ajatukset on nyt vähän sekasin, mutta koitan saada jotenkin ymmärrettävää tekstiä aikaan. Varoitan jo etukäteen, että varmasti tulee pitkä tarina.

Vähän aikaa sitten kävi siis tällainen tapaus; makoilin poikaystäväni kanssa sängyllä. Aloin sitten häntä siinä kutitella ja leikkimielisesti painiskeltiinkin yhdessä. Jatkoin sitä kutittelua ja härnäämistä siinä sitten, vaikka poikaystävä käski lopettamaan useampaankin otteeseen. Typeränä jatkoin, vaikka tottakai minun olisi pitänyt kunnioittaa hänen kehoaan sen verran että olisin lopettanut.

Poikaystäväni yritti sitten nousta sängyltä ja mennä laittamaan paitaa päälle kauemmas. Tässäkin vaiheessa kuitenkin jatkoin hänessä roikkumista ja kutittelua. Kutittelun alussa jne. poikaystäväni nauroi asialle, joten en jotenkin yhtään osannut suhtautua asiaan vakavasti. Tuntuu kuitenkin tosi tyhmältä selittää tätä jälkeenpäin.

Lopulta, kun en mennyt kauemmas, poikaystäväni otti minua kuitenkin kaulasta kiinni (hellästi kuitenkin, vaikka en todellakaan halua tätä käyttäytymistä puolustaa) ja työnsi minut pois sängylle istumaan. Säikähdin tätä, sillä hän tosiaan otti kaulasta kiinni ja sanoin pojalle, että nyt hän meni kyllä liian pitkälle.

Tän jälkeen pyysin itse anteeksi, että en lopettanut itsekään ajoissa. Toisaalta poikaystäväni vasta romahtikin tajuttuaan, että oli kuitenkin työntänyt minua kaulasta pitäen pois. Oli todella paskana asiasta ja itki sekä katui tekemäänsä silminnähden. Sanoi häpeävänsä tekoa enemmän kuin mitään ikinä. Vielä muutama päivä myöhemminkin soimaa itseään tapahtumasta ja siitä että koski minuun niin.

Ollaan oltu n. 1,5 vuotta yhdessä ja ei todellakaan ennen ole ollut minkäänlaista haitallista käytöstä, ei fyysistä eikä henkistä. Melkein laskisin kyllä yhtälailla omankin käyttäytymisen tilanteessa aika arveluttavaksi, kun kerran ns. pidin kiinni vaikka hän kielsi.

Nyt oon vaan lukenut netistä kaikkia keskusteluita siitä että "noin se parisuhdeväkivalta alkaa". Ahdistaa vähän, että entä jos käytös muuttuukin kohta aggressiivisemmaksi. Toisaalta toimin itsekin väärin, lieneekö tuo sitten ollut jonkinlainen vaistomainen reaktio vaan työntää toinen kauemmas.

Toisaalta mullon paska olo siitä, että itsekin käyttäydyin väärin, mut toisaalta paska olo siitä, että poikaystäväni todellakin työnsi minut niin pois.

Haluisin nyt vaan ulkopuolisten ajatuksia, jotta pääni selkeäis. Kiitos jo etukäteen, jos joku vaivautuu tämän lukemaan.