Apuamulle6.5.2017 14:05
1/13
Fuckboy vai oikeasti kiinnostunut?

Eli siis mua pelottaa et yks jätkä on fuckboy enkä oo ihan varma et kuvittelenko vaan vai onko se oikeesti :D
Eli ollaan tutustuttu snäpissä mut ei olla nähty vielä kasvotusten. Ollaan kumminkin snäpätty vasta alle kuukausi ja siis ollaan molemmat yläasteella mut mää oon vuoden vanhempi kuin se. Kyseinen jätkä asuu noin 2-3h ajomatkan päässä musta mutta on puhunut että olisi valmis ajamaan mun takia tänne jotta voitaisiin nähdä. Aluksi ajattelin että jätkä ei voisi olla fuckboy koska miksi hän näkisi niin paljon vaivaa nähdäkseen minut? Mutta sitten alko vähän epäilyttään kun jätkä kysyi voisiko tulla meille yöksi jos hän tulisi tänne no ei siinä mitään koska hän ensin ajatteli mennä jollekkin tutulle yöksi mutta ei tunne monia täältä päin jolle hän voisi mennä ja sitten vasta kysyi sitä että voisiko hän tulla meille yöksi. Poika myös kehuu mua aika usein esim. On kehunut mun ulkonäköä mutta myös luonnetta ja sitä kuinka mukava olen. Hän ei kuitenkaan ole ehdotellut mitään seksiä tms ja on laittanut vain yhden pervomman viestin mutta sekään ei ollut kovin pervo. Ja epäilyttää myös se etten olisikaan "ainut" tyttö koska hänen ig kuvaansa kommentoi monet tytöt ja hän luultavasti snäppääkin monelle muullekkin tytölle. Olen myös kysynyt pojalta osittain läpällä että sanooko hän monellekkin ihania asioita yms niin siihen hän on vain tokaissut jotain että kuinka niin miksi epäilen häntä koko ajan vaikka olen kysynyt max. Kahdesti häneltä jotain tuollaista. Aluksi hän myös laittoi gm/gn snäpit kaikkille mutta nykyään kohdistaa niitä vain minulle. Hän myös käyttää sydänmiä snäpeissään taino ei kyllä läheskään kaikissa.
Joten osaatteko sanoa kuvittelenko vain että hän on fuckboy vai voisiko hän olla aidosti kiinnostunut minusta? Ja mistä tunnistaa fuckboyn?
Anteeksi sekava teksti :D ja kiitos jos vastaatte ja ainiin hän kuitenkin ehdotti tapaamista silloin kun hän oli täällä missä minä asun ja hän käy aika usein täällä päin