Laidback4.6.2018 12:31
1/2
Flirttailua varatun kanssa?

Olisi mielenkiintoista saada naisnäkökulmaa tähän keissiin! Olen siis mies ja mulla on yksi naispuolinen kaveri, jonka tuntenut teini-iästä asti ja koettu paljon kaikenlaista yhdessä. Kuitenkin aina ollaan oltu pelkästään kavereita, sillä molemmat seurustelleet suuren osan siitä ajasta kun ollaan tunnettu. Nyt itse sinkkuna ja tyttö ollut uudessa suhteessa reilun vuoden.

Parin kuukauden aikana ollaan paljon hengailtu kahdestaan tytön kanssa ja liikuttu samoissa porukoissa. Tytön poikaystävää en tunne kovin syvällisesti, mutta tulen ihan hyvin juttuun. Kyseinen mies ei kuitenkaan paljoa porukoissa liiku ja on tosi paljon iltatöissä.

Tämä mun "ongelma" on alkanut ilmetä pari kuukautta sitten, kun oltiin tytön kanssa vetämässä kalsarikännejä sen luona ja homma päätyi siihen, että tyttö istui sohvalla mun kainalossa ja pidettiin toisiamme kädestä kiinni. Asiasta ei puhuttu tuossa tilanteessa, eikä puhuta edelleen. Tämä käsistä kiinni pitäminen on toistunut nyt 3 kertaa, kerran myös baarissa. Tyttö myös jatkuvasti keksii syitä koskettaa mua ja halailee paljon. Vaihdellaan pitkiä katseita ja hymyjä. Tyttö on myös avoimesti kehunut mun silmiä ja hymyä.

Jonkin asteisesta ihastumisesta on siis aika varmasti kyse(?). Mitään sen suurempia aloitteita tyttö ei tee ja itse olen hommassa yhtälailla mukana, sillä tykkään kanssa hänestä ja haluan läheisyyttä. Jos päädyttäisiin jostain syystä humalassa nukkumaan samaan sänkyyn, niin veikkaisin että homma saattaisi eskaloitua vielä enemmän.

Toisaalta tämä homma on moraalitonta tytön miesystävää kohtaan, jolle en luonnollisesti halua mitään pahaa, enkä toivo että joutuu petetyksi. Silti joka kerralla kun olen tytön kanssa, niin mies kummasti unohtuu. Tiedän myös, että kyseisellä pariskunnalla ei ilmeisesti mene kovinkaan hyvin, joten voisiko tyttö pitää mua vain laastarina ja haluaa siksi läheisyyttä? Mitähän tässä kannattaa tehdä?

Sori romaanista, kiitos jos jaksoitte lukea :D