Pistaasixd27.7.2017 19:21
1/2
Flirttailen monille henkilöille

Joo.. Nimikin kertoo. Rakastan flirttailemista ja olen antanut kaikille flirttailuni kohteille semmoisen kuvan, että tulisin tapaamaan heidät ja alkamaan seurustelemaan. (Henkilöitä on suomesta ja ulkomailta) En olen kehenkään heistä rakastunut, olen jossain kohtaa ollut ihastunut heihin.

Henkilöt ovat kaikki siis miehiä ja poikia, itse olen tyttö. Eli juttelen 14-30 vuotiaille.
Yleisesti ottaen 18 vuotiaille tai hieman vanhemmille. (Tiedän, että se on outoa jutella niin vanhoille, olen itse siis 14-vuotias)

Olen kuitenkin antanut heille kuvan, että he ovat ainoita minulle.. Ja että haluan elää heidän kanssaan... He ovat kuitenkin minulle vain flirttikamuja.

Olen tainnut viedä koko jutun liian pitkälke heidän kaikkien kanssa. Mielestäni on kuitenkin typerää nyt vain yhtäkkiä kertoa, että: "Hei, en haluu mitään suureempaa." Olen antanut niin eri käsityksen.

Toisaalta olen kuitenkin miettinyt, että tekevätköhän he samaa. Ehkä heilläkin on muita ja olen vain yksi heidän flirttikamuista.. Olen kuitenkin huomannut neljän henkilön olevan todella tosissaan minun kanssani ja tiedän että heillä ei voi olla ketään muuta.. (kolme ulkomaalaista ja yksi suomalainen) Kaikki he ovat nuoria aikuisia.

Tähän haluan vielä heittää tälläisen stoorin, että olen seurustellut eksäni kanssa puoli toista vuotta. Kuitenkin pelkäsin hänen läheisyyttään, vaikka tiesin että hän rakasti minua. Toisaalta en varmaan ikinä rakastanut häntä, vaikka aina itkin hänen peräänsä, kun emme voineet nähdä jne. Ehkä meidän juttumme oli vain sellainen pidempi aikainen ihastus.. (Minä aloitin suhteen ja lopetin sen). Lopetin suhteemme, koska tuntui että meistä ei voinut tulla mitään, mutta hän hyväksyi päätökseni.

Minusta tuntuu, että olen sitoutumiskammoinen.. Pelkään että ihmiset eivät hyväksy minua kumppanina, vaikka tiedän että niin he tekevät.

En tiedä haenko liikaa, vai olenko vain pelkuri. En ole kuitenkaan tavannut kuin yhden flirttikumppanini.

Kysymys kuuluukin.. Mitä minun pitäisi tehdä heidän kanssaan? (Flirttailukumppaneiden sis.)