dinias6.8.2017 19:07
1/4
feikkifrendit</3

mä oon ollu huiman ihastunut yhteen poikaan. se vaikutti tosi kiltiltä ihmiseltä ja kaikki mun kaverit tykkäs siitä. kaikki paitsi mun paras kaveri. sen mielest se poika ei ottanu tyttöjen tunteita huomioon tarpeeks. ja siis mä kerron mun parhaalle kaverille aina kaiken, mut nyt mä en voinu, kosk se ei tykänny siit pojast. ja siis kyl se aina kuuntelee kun kerron sille asioita mut olis ollu vhän outoo vuodattaa sille kuinka ihana se poika oli kun se ei ite tykänny siitä.
joten, mä uskouduin mun toiselle kaverille. se oli mun uus kaveri mut meist tuli kuitenki tosi nopeesti läheisii ja mä aloin vuodattaa sille ihan kaikkee. mä myös kerroin sille mun ihastuksesta siihen poikaan. se oli tosi tukeva.
yhten päivän mulle tuli outo tunne, et se poika tykkäs mun kaverist. kysyin silt mun kaverilt et tykkääks se siit pojast ja se oli sillee "hyi en todellakaa, me ollaan vaan kavereita".
no minä idiootti tietysti uskoin.
meni pari päivää ohi ja mä riitelin parist jutust sen pojan kaa. me sovittiin se kuitenki ja kaikkee. ja mä idiootti kuitenki vuodatin kaiken siit mun riidast sille mun kaverille. kuin tyhmä voi ihminen olla?
seuraavan päivän menin yhelle sen mun kaverin ja mun yhteiselle kaverille. se poika tuli sinne. mä olin ihan intona, kunnes se mun kaveri ja mun ihastus kerto mulle et NE SEURUSTELEE!!! ja vielä samana aamuna mä olin vuodattunu sille mun kaverille kuin paljon rakastan tätä poikaa ja se oli sillee "joo teist tulee niin hyvä pari!"
no mä en halunnu vaikuttaa täysin säälittävältä, joten teeskentelin et oon ilonen niiden puolest. ja siis joudun olee kyseisen pojan kanssa samoil kursseil ainaki viel seuraavan vuoden joten en voinu sanoo kuin loukkaantunu olin, tai ens vuodest ois tullu tosi kiusalline. miten kaveri voi pettää toisen tol taval?
alko olla jo aika myöhä, ja mun oli tarkotus jäädä yöks, mut se ois ollu liian noloo joten lähdin menee.
siis tämähän johti siihen että mä painelin kotiin pimeessä ukkoskuurossa, päälläni shortsit toppi ja piikkikorot.
musta tuntuu että mä menetin kolme ystävää tänään,koska en aio puhuu kenellekkää niist enää.
se poika on siis tosi avoin ja flirttaileva luonteeltaan. kai mä tulkitsin sen kaiken flirttailun väärin. mä haluisin kuitenki jollain tasolla raivota niille kaikille, mutta en sit kuitenkaa. suurimmaks osaks mä vaa mietin kuin typerä olin.
mä vihdoin soitin mun parhaalle kaverille ja vuodatin kaiken ulos. parhaat kaverit on kyllä maailman ihanin asia<3
nyt mä vaan tarvitsisin neuvoja miten päästä täst yli/miten kostaa niille kaikille. eli jos tulee jotain mieleen nii kommentoikaa ihmees!