Almanelle18.5.2018 19:46
1/5
Exästä yli pääseminen

Eli siis ongelma on tämä:
Erosin noin viikko sitten poikaystävästäni. Suhdetta meillä oli takana puolivuotta. Hän oli/on elämäni rakkaus enkä tosiaan tiedä miten päästä tästä yli. Olemme samalla luokalla ja näämme useasti vapaa-ajalla sillä meillä on yhteisiä kavereita. Joten "pois silmistä, pois mielestä"-metodi ei onnistu. Toisin sanoen tälläinen teinirakkaus. Tiedätte kyllä.

Nyt tämä ihanainen exäni ärsyttää minua hiplaillen muita tyttöjä ja puhuen kuinka aikoo nussia ja iskeä muita. Hän tiedostaa että minusta tuntuu suoraan sanoen paskalta koska en hänestä vieläkään pystyisi luopumaan. Sanoin hänelle että voisiko tämä lopettaa kertomasta tyttöpuuhista ja lopettaa halaamasta ja hiplaamasta muita tyttöjä läsnäolessani, koska tietää tunteistani häneen. Ja kuka nyt muutenkaan jaksaisi sellasta katsella.

Niimpä tämä sankari tokaisi vain että "itsehän sä noita muita poikia halailet" vaikka hyvin tietää etten mitään sellaista ole tehnyt varsinkaan tämän nenän edessä, enkä pystyisi sitä edes tekemään. En halua satuttaa häntä.

Kaiken lisäksi jätkä oli pettänyt minua vappuna eri paikkakunnalla ja sain tietää siitä vasta eromme jälkeen. Hän alkoi siitä sitten kertomaan kovaan ääneen tunnilla kuinka hauskaa sielä oli eikä välittänyt muusta kuin siitä että kaikki varmasti kuuli että hän tapasi muita tyttöjä ja nämä roikkuivat hänessä.

Tuntuu että hän haluaisi minun roikkuvan hänen perässään ja että hän ei haluaisi luopua minusta, koska käyttäytyy tuolla tavalla. Hän aina muistuttaa siitä kuinka tunnen häntä kohtaan. Mitenköhän senkin saisin loppumaan??

Haluaisin näyttää tälle että pystyn kyllä elämään ilman häntä ja että minulla on muutakin elämää kun hänen palvomisensa.

Kaikki apu on tarpeen!