Varvaskarvasuu23.7.2017 12:02
1/4
Exän kanssa takaisin yhteen-kokemuksia?

Meillä on takana 1.5 vuotta seurustelua mutta päädyttiin eroon 3kuukautta sitten. Mies oli se joka eron alunperin halusi ja on nyt se joka haluaisi tulla takaisin mun elämään.
Meidän suhde on ollu aika sekava erinäisistä syistä tätä ennen. Mies ei ole oikein tienny mitä haluaa ja mulla ollu narsisti exä joka sotkenu meidän elämää.

Mies tuntuu siltä samalta kun aina ennenkin mutta jostain syystä myös ihan vieraalta. Hän on muuttanut uuteen asuntoon enkä edes tiedä missä se on, sillä on kaveriporukka muuttunut enkä heistäkään oo tietoinen toisin sanoen mulla ei oo mitää havaintoa miten päivänsä viettää. Kun taas ennen oon tienny ketä näkee, mitä tekee yms.

Rakastetaan kuitenkin toisiamme ja osa musta haluaakin jatkaa mutta joku osa musta sanoo et on paljon kaikkea mikä on muuttunut ja mistä oon jäänyt paitsi tän eron aikana. Osa haluaa heittäytyä mut osa musta haraa paljon vastaan ja suojelen itteäni.

Ollaan kerran puhuttu asioista mut mulla on vielä paljon mitä haluan puida sen kanssa. Oon puhumassa sen kanssa vielä lisää kunhan nähdään uudestaan.

Mä en nyt kaikkea tähän viitsinyt kertoa mut kysykää jos haluatte tietää lisää.

Onko teillä mitään kokemusta exän kanssa pelaamisesta takaisin yhteen? Miten kaikki on sujunut sen jälkeen?