Minävain123416.6.2017 5:41
1/1
Exä poissa silmistä ja mielestä

Tausta tietoa: Erottiin 4 pv sitten n. viikon mittaisesta suhteesta, josta hän jätti minut sen takia ettei pysty seurustelemaan kenenkään kanssa. Sitä ennen oltiin tunnettu about 2 kk. Ollaan molemmat 18, ettei siis mitään ihan pentuja enää.

Olin / olen ihan murtunut tästä koska oikeasti rakastin häntä ja hän oli todella ihana ihminen. Kun suhteemme tuli lopulliseen päätökseen, emme olleet enää nähneet viikkoon, koska hän keksi tekosyitä jotta ei tarvitsisi puhua asioita kasvotusten. Niimpä suhteemme loppui siis viesteillä.

Toisaalta olen kiitollinen tästä ettei minun tarvinnut enää nähdä häntä, koska se olisi varmasti ollut todella vaikeaa.. Mutta jäi kyllä häiritsemään että onko jätkä todella noin pelkuri.

Nyt mietin tässä että pitäisikö lopettaa hänen seuraaminen instassa ja poistaa snäpissä, koska hän ei ole enää tykännyt mistään kuvistani tämän jälkeen, eikä ole ottanut minkäänlaista yhteyttä vaikka sanoi haluavansa pitää minut elämässään.. paska puhetta sanon minä!

Helpottaako se oloa jos vaan blokkaa hänet elämästä, eikä enää muistele koko ihmistä? Emme siis eroneet missään riidoissa, mutta olen alkanut tuntea häntä kohtaan pientä vihaa tämän takia että olen hänelle yhtäkkiä vain ilmaa..