Varvaskarvasuu5.8.2017 18:02
1/5
Exä halus yrittää mun kanssa ja itken jo ku sattuu

Mä en tiedä mitä täällä tapahtuu. Mun exä halus palata mun kanssa yhteen.. oon tehny tästä aikasemmin kesun. Ollaan nähty nyt pari viikkoa, ollaan puhuttu asioista ja kaikki on tähän mennessä menny hyvin mut sit tällä viikolla on tapahtunu jotain outoa sen suunnalta enkä tajua miks.

Maanantaina meillä oli puhetta et käydään kaupassa yhessä ja muutenki vietettäis ilta yhessä. En tiedä mitä kävi mut sitten koko jätkästä ei kuulunu mitään. Ei hoitanut yhtä asiaa minkä lupas hoitaa. Soitin 11 aikaa yöllä miks siitä ei kuulu mitään. Selitti jotain ku on ollu kiire ja sano tulevansa myöhemmin. Eikä tullu vaan feidas mut kokonaan.

Aamulla laitto viestiä et sillä meni myöhään kaverilla ja et haluu vikat lomapäivät hengailla kavereiden kanssa. Eikä toi mua haittaa mut se mikä suututtaa on se ettei pidä meidän sovituista asioista kiinni tai edes ylipäätään ilmoita mulle mitään.

Sitten se jätkä hävis iha kokonaan. Ei soittanut, laittanu viestiä ja ingooras mun viestit.
Jos soitin niin sain soittaa useamman kerran ennen ku vastas ja ku koitin kysyä miks tekee näin en saanu selkeetä vastausta. Se on ollu oudon kylmä ja välinpitämätön.

Torstaina sitte keskellä yötä oli valmis vasta näkee mua. Olin aikasemmin sanonu et mua sattuu ku tekee noin ja ku en ymmärrä edes miks tekee niin. Sillon ku nähtiin se tuli tänne jotenki vihaisena ja vieritti sen käytöksen mun syyks. Koitin puhuu sille ja kysyy miks tekee näin mut oli vaa äreä eikä sanonu mitää suoraa vastausta mulle. Mä itkin sen edessä eikä se edes halannu tai mitään. Katso mua vaa kylmästi.

Ton torstain jälkeen ei olla nähty mut pyys mua mukaan sen kaverin muksun ristiäisiin. Se kuulee mun äänestä et mulla on vielä paha mieli tosta sen häviämisestä. En jaksais sille koko ajan sanoo mikä mulla on ja tuntuu et ingooraa sen mun fiiliksen. Musta tuntuu et olis vaa tallonu mun päälle ja jättänyt mut siihen. Tuntuu et olisin itsestäänselvyys tai ettei mun tunteilla oo mitää väliä. Pyys multa anteeks mut se ei tuntunu aidolta ja sano rakastavansa mut ei rakkaalle tehdä näin. Mul on iha paska olo sen käytöksen takia.

Meillä tosiaan ollu puhe et palattais yhteen ja oon ollu alunperin epävarma asiasta ja sitte ku ajattelen katsoa tilanteen rauhassa niin kaks viikkoa ja itken sen jätkän takia ja tunnen itteni iha mitättömäks.

Mä en tiiä mitä haen tällä. Haluun vaan purkaa ku en tiedä kelle muulle sanoisin.
Ja tiedän, ei mun pidä jatkaa tollasen kanssa jos kaikki menee *ituiks jo näin ajoissa.

Anteeks toi otsikko en keksiny parempaa ja sori pitkästä avautumisesta