itsme00013.7.2018 15:00
1/2
Exä

Eli erottiin keskiviikkona poikaystävän toimesta. Itelle ero tuli osittain puskista. Oli jo viikkoa aikasemmin meinannut jättää mutta ei varmaa uskaltanut <-- tämä tuli puskista.
Hän ei oo kovin hyvä puhumaan tunteista vaikka olen sanonut että kertois jos joku painaa mieltä yms.
Eron syynä oli mun pitkäaikainen masennus (olin huonolla päällä kokoajan, tiuskin, mikään ei enää ollut kivaa yms) joka johtui isoista päätöksistä ja muutoksista sekä yksinäisyydestä.
Hän sanoi että ei vaan enää jaksa yrittää. Ehdotin että voitas puhua asiat halki ja vaikka hakea ammattiapua, mutta ei halunnut.
Harmittaa että ei voinut puhua mulle ja kertoa miltä siitä tuntuu.
Erottiin kuitenkin kavereina.
Tänään tavattiin.
Istuttiin mäkkärissä. Huomasin että hänen silmät oli märät ja yritti peitellä sitä, itekkin meinasin itkeä.
Multa on mennyt kokonaan ruokahalu ja hän käski mun syyä jotain (tajoitui jopa tilaamaan mulle ruokaa).
Katottiin sen puhelinta ja tuli erittäin lähelle ja piti kättään mun takana kokoajan (ei kiinni).
Ajettiin yhden rauhallisen kaupan pihaan, hän kävi ostamassa limua, tarjos mullekkin, istuttiin, vähän juteltiin kaikkea sekalaista ja naurettiinkin.
Mulla on kokopäivän ollut perhosia mahassa ihanvaan sentakia, että toivoisin hänen haluavan minut takaisin, nyt kun olen ymmärtänyt että mun on pakko nousta täältä pohjasta ja olla paljon ilosempi sekä hakea apua.
Jutellaan wapissa ja pelataankin yhdessä.
Oisko tässä jotain mahollisuutta että voitas päätyä takas yhteen? Uskon että hänellä on ollut raskasta vaikka en ole sitä koskaan huomannut kun ei ole kertonut mitä tuntee.
Eroa oli kuulemma miettinyt noin kaks viikkoa ja lähes kaks vuotta oltiin yhessä.
Vielä vaikeampaa tästä tekee se, että paras kaverini (ainoa kaverini) on nyt ulkomailla, itse lähden kohta viikoksi lomalle ja senjälkeen kaverini lähtee vielä mökille, eli ei ehditä nähdä yhtään. Olen tosi yksinäinen, istun vaan kotona kun ei ole tekemistä enkä saa ajatuksia muualle. Exällä päivät ihan täynnä ja käy tekemässä kaikkea kivaa :( Helpostihan mä siinä unohdun.
Kaikki paskakommentit voi jättää laittamatta, kiitos :)