maass10.3.2018 15:49
1/2
Erotako vai ei?

Eroaminen pyörii mielessä, mutta en tiedä mitä oikein tehdä.
Tyttöystävä on lähdössä ensi syksynä puoleksi vuodeksi opiskelemaan vaihtoon ja tilanne on itselle hankala.
Tiedän, että en voi tai tahdo häneltä tuota tilaisuutta viedä tai estellä mitenkään, mutta en ole ollenkaan varma miten jaksan tuon ajan.
Ymmärrän toki ettei kukaan lähde vaihtoon ikävöidäkseen ja kaivatakseen toista ihmistä ja toisaalta en välttämättä itsekään jaksa puolta vuotta vain odottaa ja kaivata toista.
Kuitenkin, tiedän ainakin alkuun jääväni kaipaamaan erittäin paljon ja voin jo nyt miettiä sitä vitutuksen ja katkeruuden tunnetta, kun ikävä on kovimmillaan ja tytöllä on omat kiireensä vaihdossa eikä olisi aikaa tai halua ikävöidä minun perääni ja vastailla kaipuu viesteihini. Lisäksi vaikka tytön uskollisuuteen luotankin niin en voi olla miettimättä kaikkia tarinoita mitä vaihtoon lähteneiden suusta on kuullut tuon uskollisuudenkin suhteen.
Muutenkin on saatu melko monet riidat aikaiseksi ihan tyhjänpäiväisistä asioista viimeaikoina ja nyt olen todella pyöritellyt tuota eroamista mielessä.
Eli onko ok vaatia toiselta huomiota ja aktiviisuutta vaihdossa olon aikana, kun ikävä on kova ja tunnen tuon tuen tarvitsevani, vai olisiko parempi laittaa suhde poikki tässä vaiheessa, vaikka se tosi pahalta ajatukselta tuntuukin?