jenzuuuu7.8.2018 2:49
1/3
Erossa olo-ahditus menee liian pahaksi?

Hei. Mä asun etäsuhteessa poikaystäväni kanssa, kylläkin vain n. 60km. Mulla on osa-aikanen työpaikka kalajoella, joka ainoastaan piättelee mua täällä. Oon katellut Raahesta töitä, mutta ei ole ainakaan vielä tärpännyt. Mulla on käynyt mielessä lopettaa työt tuolla, ja ettiä sitten paikanpäälläkin mutta mulla on sitten pelkona että tylsiintyisin/ahistuisin ajatuksieni kanssa kun olisin yksin asunnolla ja mies töissä.
Nykyään tää ikävä on mennyt aivan pahaksi. Mua ahistaa kellonympäri ja joka ilta mä itken. Mulla on univelkaa koska en saa öisin nukuttua kun ahistaa ikävä ja se kun ei tärppää työpaikkojen kanssa. Ruokahalukin on alkanut mennä.
Töissä kulkeminen ei sovi mulle, koska ei mun pää kestäis tunnin ajoa joka päivä. Mun olo vaan käy liian tukalaksi, että jokin ratkasu mun pitäis tehdä, mutta mikä ois kannattavin? Työsopimus on joulukuuhun mutta en koe että selviän sinne asti, että silloin vasta pääsin muuttamaan.
Irtisanoin mun kämpänkin, ja asun vanhempien nurkissa koska oon valmis muuttamaan miehen perässä mutta ainoona esteenä on tuo työtilanne.
Pitäiskö mun vaan lopettaa nykynen työ ja uhkarohkeesti muuttaa Raaheen tietoa tulevasta? Miten te tekisitte tässä tilanteessa? Mitä mun kannattaa tehdä.